Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Детска железница -Пловдив
KRAKOMOBILA:
Железницата доколкото знам принадлежи на община и град Пловдив, а не на БДЖ, на БДЖ е само локомотивчето (дори не съм сигурен и за него, но ремонта на локомотивчето се извърши от БДЖ, но по трасето БДЖ не е пипало), визията на Барказ и мен ме дразни, какво е станало с локомотив 94-01 ?
lubomir:
--- Цитат на: martzaro link=topic=214.msg3995#msg3995 date=1208890021 ---Верно е че железницата в Будапеща е по истинска и в Германия е по истинска но спора е принципен какво като лока е с визия на Баркас, нали съществува и работи а това за нашите стандарти е много на високо. На колко места в българия е реализиран подобен проект който да действа до момента. И понеже всичко опира до пари или държавна субсидия кой дава пари за децата-никой. Мислиш ли че детето не ме пита защо на влакчето му машните са като истински а на това в парка не са. Ми едно от любимите му места за разходка е гарата и то е достатъчно наблюдателно за да свери разликите. Но все пак се радва. Та преми моите извинения за това ако съм те засегнал по някакъв начин но главната идея е: ясно че няма да се развие като по-истинско, но поне да се запази и това което има да се обазаложим ли за колко време ще го поругаят?
--- Край на цитат ---
Сакън, недей, тоя бас ще го загубим и двамата. Но принципно, след година-две, като се скапят акомулаторите, резултатът ще е същия, освен ако някой не ги купи предизборно. А доколкото разбрах е имало хора които са предлагали истински дизелов локомотив. Принципно си прав, че друг такъв проект в България няма, но проблемът е че като правим нещо винаги го правим половинчато, къде от мързел къде от липса на пари, къде от двете заедно. Аз помня за колко време построиха цялата железница и видях колко време отне да се възстанови. Двете неща просто са несравними.
Браво на детето ти. Дори и дете е схванало причината за спора ни, но какво да правиш? В България ние възрастните никога не се опитваме да се поставим на тяхно място. Ако хората възстановили локомотива, го бяха направили, то може би сега нямаше да има за какво да говорим. Пък като толкова държат на тоя баркас(имам само лоши спомени от това МПС), да му бяха турили една дизелова генераторна група и готово. Така и не схванах какъв е тоя зор с акомулаторите. Ние дори моделните си влакове не ги задвижваме на батерии, а те няколко тона желязо го карат на батерии. А тресето на железницата е толкова красиво....Жалко.
KRAKOMOBILA:
В кърджали също има Детска железница и се тегли от минен локомотив. А този в Пловдив батерийте вече му дават фира.
lubomir:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=214.msg4000#msg4000 date=1208892856 ---В кърджали също има Детска железница и се тегли от минен локомотив. А този в Пловдив батерийте вече му дават фира.
--- Край на цитат ---
А, точно за това става въпрос. А колко лесно можеше да се реши въпросът с двигател от мотокар с хидросъединител, или дизел генераторна група. Сега да видим кой и как и от къде ще отдели 10 000лв, за нов акомулатор.
pach:
Не спорете като лаици...Не съм го виждал след въстановката , ама я пресметнете колко струва един дизел , обучение за експлоатация , персонал за управление , резервни части за подръжка , самата подръжка , нафтата и друго каквото се сетите по двигател с вътрешно горене...
А сега по същите точки нанесете цени и експлоатация на акумулатори...
Едното е в пъти по-просто не само като устройство но и като себестойност и подръжка , и персонал и т.н. и т.н.
Е сега мисля вече е ясно що е "Баркас" е не истински локомотив. Навремето това е създавано за детска железница и е проаектирано да е такава , а вие искате да я сравнявате с атракционните или колекционерски железници за маниаци ...
То вярно , че за нас казват , че сме се родили със средно образование , ама ако продължим лафа , тия сега са направо с дистанционно висше и не само семестриално.Вече трудно може да мине за детска - направо си е историческа екзотика от онова време.добре че в страната ни има не само лумпени...
Ако някой се заеме не само в пред изборно политиканстване , със сърце и душа , то колко му е да се поръча едно уникално локомотивче в частния завод в Русе - и готово .Но българите още не сме узрели за това...или поне така си мислим...насаждано от политиците ни! >:(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия