Ихааааа!
Подух се от кеф , че тази "убавиня" е в
ТТ!
(пък да си кажа честно , май и завиждам за началато

)
Мястото е перфектно и като размер и като решение.
Много добре обмислено, както и за наклоните, така и за радиусите
Аз бих променил малко големият овъртян завой на "сгъвката" на "Г"-то но ти си си решил май вече.Съдейки по начина на работа (а той се вижда и от "неспециалист") едва ли някъде в завойте ще ти се блъскат вагоните.Вижда се че всичко доста вещо е обмислено.

Няма нищо нереално в наклоните ти - доколкото може да се различи от снимките (то и око и ум си трябва де...) имаш около 8 см изкачване за около два метра разстояние - тоест според мен си спазил правилото за равномерно изкачване.Това , както и профи "завъртане" на спиралата , явно предизвиква завист , щото си е станало перфектно!

Дължината на коловозите също си я "уцелил" перфектно - така си "събираш" една композиция от 5/6 четириосни пътника + локомотива и пак имаш място за сфетофорните участъци преди гърловините на гарата.
Впрочем на такава площ (която си е бива яко

) в НО , подобен резултат не би могло да се направи посмъртно.

Поздравления и се надявам да качваш редовно снимки и чертежи от това което правиш.

Мдаааа, и тук май има най-отпред в ниското изнесен (в случая) двоен коловоз. Такъв има и на Шатци на макета му N , та дълбоко вече се замислям дали да не си преработа основно схемата за моя макет , че то желанията ми вече са доста от това което съм измислил...

Впрочем това ще е вторият макет във форума който гради спирално изкачване!