Аз не съм Пач, ама да ти кажа. За щастие, в случая няма такова нещо като ФИРМАТА. Всеки производител прави различни неща, със своите плюсове и минуси и нерядко се получава така, че точно фирмата, чиято концепция най ти допада не произвежда модела, който искаш и трябва да търсиш алтернативи, които често водят до компромиси. Иначе да Тилиг е една от водещите фирми в ТТ. Колкото до сигурността при пазаруване изпитаните варианти са или чрез някоя от периодичните поръчки от Жоро или от утвърдени интернет магазини. На заглавната страница на сайта има няколко връзки.
Подкрепям напълно - "на цвят и вкус товаришчь нет".
Примерно при мен си (ама съм скромен а?

) се получава следното.
Цифрово управление от Роко,
аналогово управление от Пико,
Модели от почти всички фирми настоящи и бивши производителки на ТТ подвижен състав, като:
Tillig,
ВТТВ,
Zeuke,
Kuhn,
Kehi,
ROCO,
Rokal,
TT-Club,
Пересвет,
ТТ-модель,
Schrimer,
Gutzold,
както и още някой чешки,полски,руски и унгарски фирми.
ПРи ,релсите съм на остатъци от ВТТВ, а новите са ми изключително на Тилиг.
Декодери - всички които по размер ми пасват на моделите, не зависимо от фирмата производител (тук все още съм по-близо до термина в нашият моделизъм - "всеядното прасе"

) но предпочитам на нашият съфорумник представител на "СТ-elektronik" - Любомир , защото предлагат най-добра сервизна подръжка, съотношение цена/качество и най-вече единствените звукови декодери които стават за ТТ (споредс моето скромно мнение

) на цени под 100 евро/бр.
Има още много, но все пак (без да се стремя да ти изкарам боя у дома) ама вземи и ти прочети по-добре във форума (вече ми се обаждаха по телефона , че с тая фраза приличам на един мой "любим" модератор от друг форум) всичко и тогава сам ще знаеш отговора на повечето въпроси.
Тогава вече (след като покажеш че си в час) , може да ти отговорят и другите колеги тук, които нямат толкова време за губене...най-малкото че чрез въпросите си се опитваш да ни върнеш във вече предъвквани многократно тук теми.
Или казано по друг начин - "Лови влака в движение, щото той вече пътува!".