Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Плосък макет
pavel75:
Много мерси на всички.
Сега почват размишленията и почвам първи етап - намиране на дърводелски услуги и сглобяване на основата.
pach:
Ееееееееееее, то тоя етап и аз се сещам , че вече е свършил - след едно телефонно обаждане!!! :dance1: :dance1: :dance1:
По-добре ни светни коя схема си избираш???
:snooks: :snooks: :snooks: :declare:
pavel75:
--- Цитат на: pach link=topic=2169.msg35032#msg35032 date=1265194064 ---Ееееееееееее, то тоя етап и аз се сещам , че вече е свършил - след едно телефонно обаждане!!! :dance1: :dance1: :dance1:
По-добре ни светни коя схема си избираш???
:snooks: :snooks: :snooks: :declare:
--- Край на цитат ---
С едно телефонно обаждане ??? Дай повече жокери.
Иначе за схемата твоята ми хареса заради разделянето на двата пътя - за маневри и нормален, от Зазо ще комбинирам глухите коловози, а се чудя товарната гара дали да не я "открадна" от батеГойко. Нещо такова замислям
pach:
На батегойко товарната гара е невъзможна - там той сложи в противоречие на всякакви правила (и безопастност истинска и моделна) едно абсурдно кръстовище , само защото си го беше вече купил. :hi:
Тебе жокер ти не ТРЕБЕ ..не се прави че не познаваш шефа си - един с очила като мене е! :haha: :haha: :haha:
pavel75:
--- Цитат на: pach link=topic=2169.msg35041#msg35041 date=1265199827 ---.....Тебе жокер ти не ТРЕБЕ ..не се прави че не познаваш шефа си - един с очила като мене е! :haha: :haha: :haha:
--- Край на цитат ---
Ако е за този дето си мисля - това дето съм го намислил би било хубаво до седмица две да го почна, не след две години :lol:
Но ще пробвам, мерси за жокера.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия