Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

И моят ред дойде...

(1/3) > >>

EMPEROR:
Чудя се и се мая и аз какви да ги свърша, за да не седят нещата само в кутийки...
Както всеки от Вас, почти не разполагам с излишно място...
Затова реших да си направя една диорамка като наблегна на нещо конкретно (в случая товарна гара или някакво депо) която ще е неподвижно монтирана към стената и с отворени краища + още няколко мънички модула, които ще затварят контура, само когато реша да правя кръгчета.
Вариантите с които разполагам като място са тези:

Вариант 1:

Вариант 2:

Сега, най-големият минус идва от това че искам радиуси на криви не по-малки от 500мм... евентуално, ако нещо много ми хареса може и да посмаля... но за сега толкоз.

Ето какво ми хрумна на мен, но някак па не съм доволен:

Като горе дясно ще има кран, горе ляво някакво мъничко хале и долу някаква товарна гаричка... нещо от сорта.

Обаче приемам всякакви идеи за коренно различно железопътно развитие!
Мерси предварително!

pavel75:
Темата е разделена. Останалата част се намира на:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2281.0.html

EMPEROR:
Някой сръчко ще помогне ли с идеи?

pach:
Дай още инфо, щото идеи за шкафното оформление те затрупахме!!!
Например , какъв е смисъла да имаш минимален радиус 500 мм , след като така или иначе нито имаш затворен контур, нито място за ІСЕ? :blink:

EMPEROR:
Аз не искам идеи за шкафно оформление, а за леко коловозно развитие...
А 500мм искам поради факта, че карам дълги парни машини и дълги пътнически вагони и не искам да се извиват неестествено по трасето.
Иначе пак не си разбрал... затворен контур ще има, но на подвижни модули. А това ще си седи постоянно на стената.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия