Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

И моят ред дойде...

<< < (3/3)

EMPEROR:
Тука съм аз и обмислям предложението ти :)
Просто не е лесно... хем няма място, хем искам да е нещо интересно... знам че ще трябва да се направи компромис...
Иначе използваните релси ще са Tillig Elite Code 83 иначе казано 2,1мм...
Аз евентуално се чудя дали да не отпусна още място и да си направя поставка за монитор на 4 крачета и един плот на 20см височина над макета... по този начин северната част на макета от първата картинка си става 250х100 по цялата дължина...
Иначе Пламене много благодаря за отделеното време и за старанието  :good:

pach:
Ммммм...да ... :lol: :lol: :lol:
Почва се..... :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head:
Не изпадай в мегаломания , както се самокритикува Зазо. :haha: :haha: :haha:
В тази стая трябва и да живееш, както казва пък Тодор (бдж43). :sarcastic:
ПХри това ако северната страна стане 250 х 100 , променя коренно нещата , но пък няма да стигне за един завой с радиус над 500мм...
А плота с монитора и т.н. не си е работа - ни влаковете ...ни компютъра...не е добре като идея, щото нали се сещаш , че макета под компютъра няма да стане за един ден и ...става "манджа с грозде" - примък/отмък компа, монитор , клавиатура и то постоянно разменяни с инструментите и материалите по изработката на макета...
Не знам , седем пъти режи /един път мери (не не съм сбъркал - тук в моделизма е ...така :spiteful:).
 :lol: :lol: :lol:

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=2176.msg37037#msg37037 date=1267190734 ---А плота с монитора и т.н. не си е работа - ни влаковете ...ни компютъра...не е добре като идея, щото нали се сещаш , че макета под компютъра няма да стане за един ден и ...става "манджа с грозде" - примък/отмък компа, монитор , клавиатура и то постоянно разменяни с инструментите и материалите по изработката на макета...

--- Край на цитат ---

Значи какъв е извода?
Купи си лаптоп!  :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия