Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Могат ли да се пуснат обикновени лампи директно към DCC?
TheJackal:
760mm, прави го така както на теб самия ти е кеф, остави какво пише по каталози, книги и прочие. Съвети и ъкъли много!!! 99% не изпитани! :pleasantry:
760mm:
Правилно, аз питах за основни понятия, за да не изгоря нещо :swoon:
XRISTO:
Аз самият съм по - незнаещ относно доста неща и от теб, но това, което ме интересува и попитам - щом не получа смислен отговор или изобщо липсва такъв - значи въпросът ми е бил милиционерски и преосмислям как да го задам, но на лична(има доста хора от форума, които съм питал едно - друго ).Напоследък и много рядко отварям нова тема с въпрос.Или пиша в стара, която е по същата тематика - или на лична.Да ти кажа, така избягвам дублиращите се теми, защото не се залъгвам, че от - чакай да видя, да - 1459 поста няма да повдигна въпрос, на който преди това някой ми е отговорил, но съм забравил, че съм питал. :blush2: И по този начин запазвам и форума чист, защото когато бях новобранец изпълнявах твоята роля - на защотко. :hi:
Извинявай ако съм те засегнал, но на това със зеленият фасул просто не можах да се стърпя. :spiteful:
760mm:
И ти имаш право; това с личната и аз започнах да го осмислям, защото има хора, които отговарят точно, кратко и човек бързо се учи и им е благодарен.
mill:
--- Цитат на: 760mm link=topic=2188.msg35502#msg35502 date=1265639483 ---Тъпото е, че не мога да кажа лоша дума, защото научих много от този форум само за една седмица и знам изключително много повече от колкото, когато влязох за пръв път. Всички ми се подиграват вече и съм емблема за дебил явно; но разберете, че ИМА ХОРА КОИТО НЕ СА РОДЕНИ ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ, нито "разбирачи", нито моделисти, но ИМАТ желание да се научат и СЕ учат.
Разбирам да питам едно и също 10 пъти, но след като се уча, не разбирам защо всеки ми се подиграва. Нещо не се разбираме Българите, то си ни е в кръвта. Прееби другарчето...
--- Край на цитат ---
Абе човече ,ти различаваш ли подигравка от майтап?Всички които считаш,че ти се подиграват ,всъщност се опитват по различен начин да ти обяснят по -споко да я караш с пускането на темите и т.н.Някъде да забеляза или да усети намек - "абе ей,ти си много тъп,прост .... и т.н."Различни хора ,по различен начин ти го казват.Аз по спокойно/така си мисля де :spiteful:/, Дер Хетцер ,малко те бъзва,ама никой не ти се е подигравал.Ще мине време,ще се научиш и ще видиш как и ти като нас ще се дразнеш на някой новодошъл защотко :hi: ,който пита сходни неща в различни теми.Давай с личната ,ще се убедиш че никой не те мисли за дебил или там каквото си мислиш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия