Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Избор на място за разполагане на макета

<< < (5/10) > >>

Maktub:
Добра идея, ства си като скрин, но макетът на toniemi в Z не беше ли също в някакъв подобен шкаф или аз се бъркам?

toniemi:

--- Цитат на: Maktub link=topic=22.msg4894#msg4894 date=1210470753 ---Добра идея, ства си като скрин, но макетът на toniemi в Z не беше ли също в някакъв подобен шкаф или аз се бъркам?

--- Край на цитат ---
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=27802&AlbumId=102600
Ето,вижте,не съм открил топлата вода ;D
Челните страници се свалят на панти,калаците се вдигат на панти.За тях е закрепено осветление.Ако знаете в нас каква е игра ,скачане и вдигане на прах :o(от децата),по един пръст всяка седмица.Представете си това количество прах върху макета ми :'( :'( :'( :'(
Сега е чистичко вътре и няма опасност ,някоя детска играчка да литне върху макета и да го потроши,защото има КА ПА ЦИ ;D

br185:
  Тази идея е много хубава. Напомня ми за един макет който някой беше показъл тук някъде из форума. Беше или в N или в Z и се събираше в една холна масичка. и тука е нещо подобно ама малко по-голямо. Седиш си гледаш си телевизия, а влаковете си щъкат насам натам...
 Идилия ;D ;D ;D!

Der Hetzer:
Тази тема ми е най-безинтересната в целия форум   ::)
При мен въпроса е "Избор на стая за живеене, че в останалите да е макета"  ;D

br185:

--- Цитат на: br118dosto link=topic=22.msg5136#msg5136 date=1210686789 ---Тази тема ми е най-безинтересната в целия форум   ::)
При мен въпроса е "Избор на стая за живеене, че в останалите да е макета"  ;D

--- Край на цитат ---
  Препоръчвам ти да избереш банят особено ако е комбинирана с тоалетна. Ще я модифицираш малко с поставянето на  повдигащ се към стената кухненски плот и вдигащо се до тавана легло. И готово.
  п.п. Да не се обидиш ей!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия