Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Избор на място за разполагане на макета
Der Hetzer:
Е, не, чак до такива крайности няма да стигам, не за друго, но ако разширя макета с една стая повече, много ще се набутам за пирончета за релсите, а ме е хванала дзифтата ::)
Maktub:
--- Цитат на: br118dosto link=topic=22.msg5152#msg5152 date=1210700766 ---Е, не, чак до такива крайности няма да стигам, не за друго, но ако разширя макета с една стая повече, много ще се набутам за пирончета за релсите, а ме е хванала дзифтата ::)
--- Край на цитат ---
Мини в по-градински размер и ще решиш поне донякъде проблема с винтове и дюбели от кварталната железария ;D
Der Hetzer:
--- Цитат на: Maktub link=topic=22.msg5163#msg5163 date=1210713665 ---
--- Цитат на: br118dosto link=topic=22.msg5152#msg5152 date=1210700766 ---Е, не, чак до такива крайности няма да стигам, не за друго, но ако разширя макета с една стая повече, много ще се набутам за пирончета за релсите, а ме е хванала дзифтата ::)
--- Край на цитат ---
Мини в по-градински размер и ще решиш поне донякъде проблема с винтове и дюбели от кварталната железария ;D
--- Край на цитат ---
Да не си станал рекламен агент на един друг наш съфорумец? ;D Ендшулдиген Зи бите, но този път не познахте Господине ;D Язе за винтове и дюбели пара не давам, оти можем да си зимам от дзаводо 8) ... с което се подсетих че имам на Жоро да му връщам един коларски болт, бях го взел за мостра за фремотата, обаче се оказа че тия нашите (безплатните) са по-големи и не стават :( А толкова исках да помогна за общото дело :'(
Adrian:
не реви ! Ти само с един болт се дъниш , а аз с 10 -на модула... >:( :'(
Der Hetzer:
Ми да взема аз да направя един - така на теб ще ти останат 9 ;D
а болта е тука, не се губи, требе само да го занеса да му го върна...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия