Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Разкажете за онова време
Adrian:
Ами "ДетМаг" - зад Шератон , откъм Св.Петка ? И там имаше щанд с влакчета, и то с много яки неща ; последното което си купих оттам бяха 8 4-осни цистерни Texaco - едни сребърни с черна лента от край до край - красота ! Спретнах як влак ; по това време дебнех комплектите с BR 110, циментовоза и този с капаците отгоре ; от Млад Тех-к бях взел 2 и някой ми каза ,че в ДетМаг-а ги имало "под щанда" а ми се искаше дълъг влак циментовози - нямаше ги отделно : за мен най-красивият вагон на Пико от онова време !
прил 2-осната версиа на Тексакото , която май не е идвала в БГ
toniemi:
за мен най-красивият вагон на Пико от онова време !
прил 2-осната версиа на Тексакото , която май не е идвала в БГ
[/quote]А този с многото малки буренца?
Adrian:
Да , също мн атрактивен - приложих го горе ; и до ден днешен имам 6 броя ; бяха 12 - но заминаха навремето по преднзаначение
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=220.msg1884#msg1884 date=1202747242 ---Да , също мн атрактивен - приложих го горе ; и до ден днешен имам 6 броя ; бяха 12 - но заминаха навремето по преднзаначение
--- Край на цитат ---
Аз имам само 3 ;D
vania85:
Адри, като спомена за 110та и се сетих; Виждам я в магазина и много ми хареса (то от НО всичко ми харесва но нали така му е думата) беше в "сета" мисля с още 5 вагона. "Сета" беше отворен като мостра а прдавачкат ми казва че това е последната бройка. Застояла била от много време и цената и е намалена защото едното ъгълче на покрива на кабината е счупено! Ти сега познай коло секунди мислех за да взема решение? 0 , 1 или 2 ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия