Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Проблем с регистрацията в eBay!
XRISTO:
С него - да, ама аз имам впредвид останалите, които са в НО.Пък да ти кажа, както ми е писнало да го мисля, кроя планирам и пак отначало заради пустото тясно таванче (че и разменка с доплащане мисля да предложа на комшията - неговият таван е 6 на 5 метра, грубо :spiteful:),не се знае дали няма да се надскачаме един ден и с него... ;D
Adrian:
Ице , така минава времето в мечти , няма да усетиш ... спретни трасе и гара , все пак имаш някакво помещение !!?
XRISTO:
Нищо чудно и така да направя.Нещо по-семпло, но пък и ще стане по-лесно досъпно за доизкусуряване. :good: Пък и нали затова си набавям релсов материал!Да се сдобия с още 5 - 6 стрелки и ще започвам.Като е на модулен принцип - винаги мога да добавя още модули. :)
pach:
При всеки е различно - за Ибей...
Аз съм с Уиндоус интернет експлорър ,,,6.0 !?!!!!!!!
пощата ми е в АБВ ....
Нямах проблеми с вторият опит, защото при първият такъв ...ползвах поща която всъщност е с абсолютно различни от истинските данни - при това е на дамско име :lol: :lol: :lol:
Така и не ме разпозна автомата по регистрацията
Вторият път:
пак поща в АБВ, но този път данните от нея съвпадаха на 100 % с данните които подадох за логина ми в бея...
И готово - на 5-тия час вече системата ме разпознаваше , само дето искаше да потвърда чрез код.
Е тук беше за мен зора щото две седмици на всеки трети ден опитвах да намеря този код навсякъде в пощата (дори в спам кутията намирах съобщения от ибея , но код нямаше.
и аз го исках отново и отново от системата им...
Кой да знае , че като пишат "кода ще дойде по пощата" са го имали дословно.
Та така , докато ми пристигна първото писмо в пощенската кутия на входа!!!
Сега имам четири такива писма , с един и същи код , с който си довършех регистрация та и ...готово!!!
Браузъра няма значение - както казва fuit - просто системата е направана автоматично да разпознава ботове и тем подобни...
А конкуренция в ТТ няма, от нашата страна щото обикновенно щом някой играе там , звъни на другите и пита "Абе ти видя ли какво се е появило ...Имаш ли това ,
че аз ще го играя и т.н."
За сега ТТ-четата е доста сбита, задружна и ...стремяща се към едни и същи неща.
Аукро, Аукцион, молоток и т.н. е едно и също в различните страни от източна европа, това си е източният Ибей.базата им е обща, като най-добре (за ТТ :spiteful:) са развити полският, чешкия и словашкия вариант - те предлагат цените автоматично в евро, местна валута и български лев.
Актуални цени - перфектна организация.
Тук има същият проблем (като при немците) със шовинизма.
Например чехите изрично пишат че не продават на словашката част и т.н.
Като цяло обаче продажбите и там вървят със ...щури изцепки понякога.
;D ;D ;D
TheJackal:
Така, както вече описах преживяванията си отностно регистрацията в eBay, сега изникна проблема с кода. На мен кода ми дойде в другата поща - (резервната). Прочетох там всичко каквото е описано дословно, щракнах на този линк към този адрес за потвърждаването на регистрацията ми - http://www.internetaccountupdate.com/ - да, ама НЕ!!! Не ще и не ще! Изписва, че сървърът не бил в час и ала - бала от сортта. :wacko: :fie: :scratch_ones_head: :search:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия