Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Проблем с регистрацията в eBay!
pach:
Първо това е някакъв "фалшив"линка за регистрация, второ кода трябва да го получишна на книжно листче, а не по електронна поща. Ако си го получил на другата ти поща нещо има "гнило в Дания" , така че внимавай!!!
Опитай да се логнеш в Бея, със твоя си никнейм ,ако регистрацията ти е дошла ще се отвори втори линк на който ще ти иска пак никнейма и отдолу във втори "джам" кода който си получил , /там впрочем е бутона дето аз четири пъти си исках кода, та накрая след две седмици , последователно получих,четири КНИЖНИ писма с него/ за да си потвърдиш и завършиш регистрацията.
Ако след като си напишаш никнейма , той бея не ти казва истинското име под никнейма, значи не е задействана процедурата.
Опитай пак , по начина който съм ти описал , ако ли не ще взема аз да те регистрирам, пък после ти ще си смениш паролата и ...готоФо. ;D
XRISTO:
Някой има ли на представа как се вади Ибей кредитна карта и дали са и големи лихвите, таксите за превод и т. н., тоест, набутвация ли е? :hi:
widowmaker:
За какъв чеп ти е тая карта, като повечето търговци отказват да се плаща с нея?
Пейпал акаунт е напълно достатъчен, повечето продавачи "клякат" и се съгласяват на такива плащания,
особено след като се съгласиш да платиш 3-4-те % комисионни на Пейпал.
И айде стига с тия "набутвации", "далавери" и с това вечно мрънкане колко нямаме париЧКИ и колко сме бедниЧКИ.
Не е нужно нонстоп да се самосъжаляваме, няма да се оправят така нещата!
Така е устроено всичко - всяко едно нещо е "набутвация", майка Тереза е само една (тя жената почина отдавна).
Много ясно, че всички искат да изкарват пари от клиентите, в случая клиентите сме ние.
Това е положението, безплатен обяд (на "далавера") няма.
Човек трябва да е готов да плати парите, които той би поискал за същата работа/услуга,
а не за себе си да вади другия "аршин" и да "мери" с него, щото по му изнася
И престанете с това "впредвид", какъв е тоя български?
Откога се ползват два предлога едновременно?
ПРЕДвид е правилно!
XRISTO:
Който и да съм попитал досега - никой не се е съгласявал на пейпал щом го няма упоменат.
Значи безплатен обяд за мене няма, ама търговците да смъкват от мен и за обяд и за вечеря, че и за какво ли още не.Да, ама не!Тук не са познали. :spiteful:
А колкото до граматиката - ще го имам впредвид. :beee: :beee: :beee: На мене ми е простено - все пак повече от 4 по български през живота си не съм виждал, а за висше не съм и сънувал.Срамно е когато младите "интелектуалци " започнат да пишат тъпни от рода на "кутий". :haha: :haha: :haha:
widowmaker:
Аз за 50-ината сделки, които съм направил, поне 10 съм платил през пейпал без да е бил упоменат.
Хората предпочитат банков превод, все пак получаваш упоменатата сума.
Ама като питаш за пейпал и им кажеш, че поемаш таксите и се съгласяват, стига да имат акаунт.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия