Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Първият в БГ модел на серия 86 (ЕА3000)

<< < (3/26) > >>

Dimitar Baev:
Колеги, смея да твърдя, че съм компютърен юзър, много напреднало ниво, ама тука не ми дава и снимки 100 кб да кача, така, че дайте друга идея.
Не знам как си слагате тия снимки, но нещо не се справям с форума!

TheJackal:
Електровозите на "Булмаркет" изглеждат чудесни. Жалко, че не са в моя мащаб ТТ 1:120. Слабост са ми елктрическите локомотиви и с кеф бих си купил. Каква е възможността да се произведат в ТТ 1:120? Предполагам колегите от мащаба също, че ще се възползуват. :)

Dimitar Baev:
ами засега няма начин, че бройката дето искат е огромна и пари напред. Ако си видял по надолу и аз съм с ТТ, ама сега заради тях, ще си купувам и НО оборудване. При положение, че понякога прекарвам часове на тях и на мен ми е тръпка да си играя и с тях вкъщи.
By the way, в момента 3012 е при нас за ремонт.

EMPEROR:

--- Цитат на: Dimitar Baev link=topic=2186.msg35772#msg35772 date=1265919365 ---Колеги, смея да твърдя, че съм компютърен юзър, много напреднало ниво, ама тука не ми дава и снимки 100 кб да кача, така, че дайте друга идея.
Не знам как си слагате тия снимки, но нещо не се справям с форума!

--- Край на цитат ---

Качваш снимката на някой безплатен сайт (примерно www.tinypic.com), като се качи снимката ти дава линк към нея (нещо си.jpg). Като пускаш тук мнение има едно бутонче (второто цветно) "Вмъкни изображение", което добавя едни тагове към поста ти. Копираш линка към снимката между двата тага и толкоз :)

Колкото до локомотивите... тези които са без двигатели могат ли да им се монтират такива? Т.е. разликата само в липсата на мотора ли е или изобщо не са предвидени за задвижване? Иначе и аз май се заформям мераклия за една бройка :)

Dimitar Baev:
ами копията са еднакви, но не съм отварял такова без двигател.Утре ще отворя!
разликата в грамажа е 100 гр, но предполагам, че това е с платката.
Утре ще имам повече инфо.Иначе талиги и др.неща са еднакви. Но нека да го разглобя.
Някой видя ли това дето го турих у тоя сайт?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия