Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Първият в БГ модел на серия 86 (ЕА3000)
Adrian:
локът за мен е перфектен - мога да умра спокоен - доживях да въда фабрично направен български лок :good:
Мисля ,че дължим огромна благодарност на Митко , който въпреки заетостта си ,е доволно внимателен и изчерпателен към всички ни :hi:
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2240.msg36778#msg36778 date=1266909740 ---
локът за мен е перфектен - мога да умра спокоен - доживях да въда фабрично направен български лок :good:
Мисля ,че дължим огромна благодарност на Митко , който въпреки заетостта си ,е доволно внимателен и изчерпателен към всички ни :hi:
--- Край на цитат ---
Къде тръгна пък ти да напускаш фронта бе! Никво умиране - особено пък спокоен. :spiteful: . Митко - много интересни вагони, определено ми харесва ливреята - ние (няколко ж.п. фена из София) наричаме тези вагони - "Шоколадчета" - заради обособените им ребра отстрани, лошото е, че в H0 никой не прави такива вагони. Иначе бих се сдобил с 13-15 бр. :drinks:
Радвам се, че Булмаркет се стараят да са различни и уникални и определено обръщат внимание на вида на подвижният им състав - както на вагоните така и на локомотивите. Продължавайте в същия дух! :drinks:
disell:
--- Цитат на: lubomir link=topic=2240.msg36571#msg36571 date=1266745642 ---Дали мога да помоля Димитър Баев, ако има възможност да запише от истинска машина един видео или аудио клип със свирката(до 5 сек.). Целта е да осигуря звуков съпровод на "животинката"!
Търсих навсякъде, обаче видео със свирка точно на тази машина не намерих.
Предварително благодаря!
--- Край на цитат ---
Eто едно късо клипче , може евентуиално да помогне малко :транзит през сп.Страшимирово
Adrian:
Готино влакче , идеално клипче :good:
lubomir:
От това което чух(макар и за кратко), стигам до извода, че тая машина е със сигналите на Тауруса. И двете са производство на Сименс, а и гледам, че на покрива са две(малка и голяма), точно както на Тауруса.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия