Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Първият в БГ модел на серия 86 (ЕА3000)
Dimitar Baev:
Ще организирам машинистите да го направят!
lubomir:
Още един път благодаря за съдействието.
Вече е готово и представянето на модела, като тая сутрин "откраднах" близо 2 часа от работното време за дописването на коментарите, понеже време тъй или иначе не остава :)
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2259.msg36611.html#msg36611
Dimitar Baev:
Ами това не сте го виждали!
Това са ни новите Е вагони.
Dimitar Baev:
Любо, поздравления за невероятният прочит на темата "Серия 86"!
СИгурно си прав за недостатъците на модела, но при малка бройка не можеш да се глезиш с желания за доизкусуряване. Но се радвам на коментара ти, тъй като това е чудесно описание на технически характеристики за такъв мъник.
Днес с Адри се видяхме и разбрах, че има интерес и към вагони и т.н. и както споменах в личен разговор с Кракомобила, ние сме отворени и ще помогнем с каквото можем.
Който, каквито въпроси има да пише и ще отговарям.
Още веднъж, весели тонкилометри на всички.
lubomir:
--- Цитат на: Dimitar Baev link=topic=2240.msg36763#msg36763 date=1266872899 ---Любо, поздравления за невероятният прочит на темата "Серия 86"!
СИгурно си прав за недостатъците на модела, но при малка бройка не можеш да се глезиш с желания за доизкусуряване. Но се радвам на коментара ти, тъй като това е чудесно описание на технически характеристики за такъв мъник.
....
--- Край на цитат ---
При описването съм се старал максимално точно да опиша и добрите и слабите страни. На практика, няма модел който всичко да му е ОК. Важи и за Роко, и за Флайшман, Мерклин и останалите големи. Проблеми има дори и при модели за няколко хиляди Евра и изработени от месинг.
И все пак дреболиите на този модел не могат да засенчат хубавите му черти. Това ми е достатъчно. Вземал съм доста по-скъпи модели и съм бил изключително разочарован от някои напълно безсмислени недостътъци или дефекти. Вероятно всеки във форума му се е случвало поне веднъж!
За мен модела е на достатъчно високо ниво и си заслужава цената! Това мисля е най важното!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия