Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Първият в БГ модел на серия 86 (ЕА3000)
pach:
--- Цитат на: 760mm link=topic=2240.msg36200#msg36200 date=1266409097 ---Е, това не е официално, защото някой нямаме право да дойдем :boredom:
--- Край на цитат ---
.....................Dispatcher............................
Теснолинейният , мисля че когато се запознахме , някой неща ти бяха разяснени по три (3) различни начина и ти усмихнат заяви , че вече си разбрал!!!
И не ми излизай с лафа за зодия (то всъщност аз те попитах) защото тук 1/4 от хората сме именно в твоята зодия, ама не сме чак пък толкоз емоционални!!!
:boredom: :boredom: :boredom:
760mm:
Ми карат ми се влакове бре! Казвайте къде да се записвам и да ставаме общество! :hi:
Дайте филмче с лока... :give_heart:
KRAKOMOBILA:
Азззз ще помоля (много моля) ако може да ми се запази един модел без двигатели за след 1 месец ? :)
760mm:
Човека не казва нищо за запазване! И аз моля много за един с двигател да се запази; но не съм получил потвърждение :)
Dispatcher:
--- Цитат на: 760mm link=topic=2240.msg36200#msg36200 date=1266409097 ---Е, това не е официално, защото някой нямаме право да дойдем :boredom:
--- Край на цитат ---
760mm, още една такава провокация и ще те оставим да помислиш по въпроса една седмица извън форума!
Dispatcher
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия