Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Първият в БГ модел на серия 86 (ЕА3000)

<< < (13/26) > >>

luci:
Вие му се дърпате на 760мм :) ама си стана известен за нула време човека на всички :) има си мегдан в тази технология ;)
Айде стига сте му се карали на човека.. :) така и не разбира от дума :) пък и какво толкова.
Мен ме кефи че пращи от ентусиазъм и ви сложи по този показател (макар и хаотичен) в джоба :)

Много е хубаво влакчето.. аз се дърпам че ако си взема ще почна и HO да си събирам и ще ме прогонят надалеч от къщи :) за кратко време..

Та мисля първо твърдо да предразположа домашните с по дребното ТТ все пак..

Но ако наистина излезе вариант за ТТ на това 86 локо.. моля кажете, запишете ме.. или там да си го татуирам ако трябва.. поне за бройка.

760mm:
Dispatcher, моля за извинение.

Dimitar Baev:
Извинявам се ако съм внесъл смут и раздори, но основната ми работа както споменах и преди е да управлявам работата на оригиналите. А и в тоя студ дето си е тук си имахме някои проблеми. Иначе ще опитам в най-скоро време да се запознаем лично в София, тъй като поне няколко пъти в месеца съм там. Веднага щом имам отговор за ТТ размера ще ви уведомя, а я кажете къде да се похваля с моите "играчки" (според домашните любимци). А и имам проблем с релсите - П профил са и са яко оксидирани, някой да си е правил опити за чистене? Иначе релси, кръстачки и стрелки дал Бог за два макета, ама трябва да реша какво правя.

pavel75:

--- Цитат на: Dimitar Baev link=topic=2240.msg36223#msg36223 date=1266415912 ---...... а я кажете къде да се похваля с моите "играчки" (според домашните любимци). ....
--- Край на цитат ---

В темата - "Моята колекция"

Adrian:

Като закъснял дядо Мраз Митето ни връхлетя с тази изненада...някакси от нищото изникна този лок , фабричен Бг лок ?! И като на шега се продадоха 25-6 броя ??? Щом Тониеми развърза кесията и даде суха пара - правете си изводи !
Нямало пазар ли ...хм , нямало пари ли , хм на квадрат !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия