Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
За ламповите усилватели
widowmaker:
Родият има най голяма износоустойчивост, заради това се ползва за покритие при такива конектори.
Бананите не са изцяло от родий, това би означавало цената само на конекторите да е доста над 1000$,
прави се специално покритие, което за разлика от стандартното (20-30 микрона) е няколко пъти по дебело.
Отдолу си е солид кор сребро, което е с определени примеси, правещо го твърдо и пъргаво като пружина.
А и цените за кабелите и другите неща за локални клиенти изобщо не са тези, които са публикувани,
така, че никой да не се стряска и да не сипе огън и жупел :)
След като нямам месингови локомотиви, а имам сребърни кабели най вероятно е да не са ми излезли по 2к евра комплекта :)
П.П.
А иначе проблемът с мърморещата половинка се решава по максимата на другаря Йосиф Висарионович Сталин...
Mixy:
--- Цитат на: pach link=topic=2289.msg94492#msg94492 date=1396851368 ---Единия бил в сатурнова дупка...
Други си хвана белята, че и той разбира от материята.
Резултата - изтървани нерви и липса на елементарна култура на спора.
По-лош е този който е преминал на лични нападки...при това не се познавате лице в лице...
ама като гледам - няма и да се запознаете вече...осрана е темата.
--- Край на цитат ---
Тука се получи малко тъпо... все пак сме големи хора и мисля, че не ни отива да се дърляме като хлапаци в кварталната градинка кой е по-по-най, без значение дали за влакове, лампи или каквото и да било.
Затова използвам случая, вече съвсем сериозно, да се извиня на widowmaker, ако с моите писания (къде на шега, къде с повечко ирония) съм го засегнал или се е почувствал обиден. :hi:
Човекът наистина разбира от аудио и макар и да не съм съгласен с много от нещата, които мисли или в които вярва, уважавам неговата гледна точка, а тя отчасти или изцяло се споделя и от много други хора. Който иска информация от извора, нека прегледа bgaudio.org.
Затова и нямам проблеми да се видим очи в очи, да послушаме музика, пък и да поспорим на по бира, но само ако е нискоалкохолна, че не се знае инак какви щети може да причиним на живо ;)
widowmaker:
--- Цитат на: Mixy link=topic=2289.msg94501#msg94501 date=1396860053 ---Тука се получи малко тъпо... все пак сме големи хора и мисля, че не ни отива да се дърляме като хлапаци в кварталната градинка кой е по-по-най, без значение дали за влакове, лампи или каквото и да било.
Затова използвам случая, вече съвсем сериозно, да се извиня на widowmaker, ако с моите писания (къде на шега, къде с повечко ирония) съм го засегнал или се е почувствал обиден. :hi:
Човекът наистина разбира от аудио и макар и да не съм съгласен с много от нещата, които мисли или в които вярва, уважавам неговата гледна точка, а тя отчасти или изцяло се споделя и от много други хора. Който иска информация от извора, нека прегледа bgaudio.org.
Затова и нямам проблеми да се видим очи в очи, да послушаме музика, пък и да поспорим на по бира, но само ако е нискоалкохолна, че не се знае инак какви щети може да причиним на живо ;)
--- Край на цитат ---
Благодаря!
Аз също поднасям моите извинения за хапливите нотки по твой адрес в моите постове.
Че и аз не съм цвете за мирисане :) Ама никак никак :)
Уговорката за среща и слушане остава, много ясно!
П.П. До модераторите:
Малко по нагоре отнякъде излезе един мой пост, в който има само цитат на предния ми пост.
Ще може ли да го махнете?
Жоро:
Е, как да не ви зашие човек по един плюс...ей така с кеф... :victory:
pavel75:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2289.msg94504#msg94504 date=1396861392 ---.......
П.П. До модераторите:
Малко по нагоре отнякъде излезе един мой пост, в който има само цитат на предния ми пост.
Ще може ли да го махнете?
--- Край на цитат ---
Разбира се, че може!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия