Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

За ламповите усилватели

<< < (26/31) > >>

widowmaker:

--- Цитат на: urko link=topic=2289.msg94472#msg94472 date=1396719632 ---Sori za latinicata
predlagam na administratorite da dadat 1 sedmica po4ivka na widowmaker ili da zaklu4at temata za 1 mesec!!!
BASTA widowmaker - ne moge da spori i zastiti tezata si bez li4ni obidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BASTA  :diablo: :diablo: :diablo:

--- Край на цитат ---

Намали темпото, братле, ще вдигнеш кръвно и може да си докараш инсулт (недай боже).
Колкото и минуси да ми дадеш ми е все тая, не ги броят за пенсионен стаж или пък за нещо друго важно.
Даже предлагам на администраторите да направят така, че лично ти да можеш да ми слагаш по 100 минуса на менние.
Така ще знам, че си удовлетворен, няма да вдигаш кръвно и не е възможно да си причиниш здравен проблем с това :)

П.П.
Няма извинение за латиницата, драги... как да ти кажа, прилича ми на писано с кафяво по стените на кенеф - чете се, но си е гадно :)
Одма ти зашивам един минус за шльокавицата.

Gervasii:
Молим, администраторите да раздадат Небилета!

pach:
Единия бил в сатурнова дупка...
Други си хвана белята, че и той разбира от материята.
Резултата - изтървани нерви и липса на елементарна култура на спора.
По-лош е този който е преминал на лични нападки...при това не се познавате лице в лице...
ама като гледам - няма и да се запознаете вече...осрана е темата.

Колкото до тези банани, явно трябва да почна и аз да правя такива кабели и аз да забогатея! ;)
Ще си задържа десетина за моя усилвател и приятелите!
У дома се търкалят поне 100-тина такива посребрени щекери - като голобрад младеж,
 още ученик преди казармата ми дадоха да правя такива в завод "Електроника" по време на стажа.
Тъкмо направих серията (и си бях напълнил джоба за всеки случай) и ме изпратиха в казармата!
Кой да знае, че 30 години по-късно тези банани ще са хит сред меломаните-аплици (от лампи)!!!?!!! :haha:

Мойте даже са по-добри, щото имат и отвор - може още един да се включи в първия
 банан - но под 90 градуса ъгъл - направо са си като разклонители. Дано не им се е окислило
 сребърното покритие обаче, щото отдолу са си чист месинг (федер).
 :lol: :lol: :lol:

widowmaker:
Тия са родиеви, не са баш като твоите, месинговите.
Идеята е да са твърди и да пружинират (стеблото не е единично, а са 7 по тънки в сноп),
че нали са конектори. Както и да не се окисляват и да се износват лесно (ако са сребърни точно стеблата примерно).
Родият е твърд и е идеален за случая и има само един недостатък - скъп е.

pach:
Е, аз по стъблата се заблудих. Мойте са от пружинен (федер) месинг,
покрити със сребро 9999 - знам щото аз пробивах сребърните плочки за химиците
и получените стружки си ги слагахме във шишета с питейна вода. Много трайна ставаше водата
щото среброто (йоните) трепе всичко наред - бацили, вируси, бактерии и вся осталная сволочь.
Също пружинират, а стеблата са хванате в месингова коронка в която квадратна задна част е отвора
за още един такъв банан-щекер.

Жалко, че истинските са родиеви - рекох си "Е, тЕ сега удАрих джакпота!!!" :haha: :haha: :haha:

Вече съм пуснал  "слуха" че искам едно "малко китче за рожденния ден... :blush2:"
на което мойта реагира "- Какво китче, като аквариума ни е само 90 литра?",.
Последва обяснение що е то трафове, лампи и усилвател и ми бе отговорено уклончиво:
" - Щом не е твойте моделни влакчета ще видим!"...........та може би ще се уредя и аз с радост.
 :lol: :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия