Де го чукаш, де се пука!
Мислиш си, че ще ме уплашиш с клипче за деца ?! И това ще ме накара да приема, че електроните в пасивен проводник могат да се движат по един начин в едната посока и по друг на обратно ?!?!? И дори това да беше така - как въобще се дефинира "посока" при
променливотоков сигнал с
два полупериода ????? Та това е нонсенс - няма никакъв смисъл !!!!!

Иначе на хлапетата това вероятно ще им е много интересно, но точно тук да ни занимаваш с теорията за
корпускулярно-вълновия дуализъм на светлината при дифракции и интерференции,
принципа за неопределеността на Хаизенберг и
суперпозицията на елементарните частици - не ставай смешен! Това са неща, отдавна известни и обяснени на квантово ниво, а и физиката вече е много по-напред откакто ти си я учил в училище. Я си признай, колко ти писаха последно за срока?

Така и не разбрах какво общо има всичко това с аудио кабелите при честоти в звуковия диапазон, но нали съм "нискочел" (челото ми е ниско и/или малко съм чел) - от това ще да е...
Това е и другия симптом при заклетите аудиофили - като изчерпат запаса си от псевдонаучни аргументи, минават или към обиди или директно на квантово ниво. В нашия конкретен случай - и двете

Поне да беше постнал за наистина интересните проблеми във физиката като напр.
The 11 Greatest Unanswered Questions of Physics, въпреки, че това няма нищо, ама
нищо общо с преноса на сигнал при звукови честоти...
За да не се мъчиш повече, просто виж какво съм писал в първите си постове - за
гледната точка и
субективното възприятие на звука. Кажи си, че
ти ги чуваш всички тези неща и че твоята гледна точка за всичко това се различава от моята, която ти категорично не споделяш. И аз ще го приема на 100%, защото при слушането, всеки
чува индивидуално и различно от всеки друг. Но моля те, не се опитвай повече да ми
доказваш каквото и да е, защото е болезнено очевидно, че сме в различни категории.
P.S. Аз съм нискочелия де, ти да не си помисли нещо друго