Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на Caprycorn

<< < (7/60) > >>

zazo:
аз съм за 4, като мисля че и при него можеш да оставиш 3-тия проходен коловоз:

schatsi:
     3 е твоя вариант! :good:
...В крайна сметка ти ще си прецениш плюсовете и минусите на всеки един от вариантите , но най-добър наистина /според мен/ е №3 ... с още един изтеглителен коловоз. За плота не се притеснявай ... със съответната панта можеш да го разделиш на две и да го сгънеш... или дори целия да "падне" и да не заема място...решение ще се намери ...при добро желание... :spiteful:

Mixy:
Поздравления! Дай Боже всекиму отделна стая за колекцията и макета.  :hi:

G_GROZ:

--- Цитат на: Mixy link=topic=2315.msg39611#msg39611 date=1271354880 ---Поздравления! Дай Боже всекиму отделна стая за колекцията и макета.  :hi:

--- Край на цитат ---
Точно това е пиниза на решението. Не е необходима отделна стая. Това е всекидневната на Ясен. И понеже си в средата на макета е възможно използването на големи радиуси - невероятно предимство!

Сaprycorn:

--- Цитат на: zazo link=topic=2315.msg39578#msg39578 date=1271315285 ---аз съм за 4, като мисля че и при него можеш да оставиш 3-тия проходен коловоз:

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
Зазо, много ти благодаря, че си отделил време да ми начертаеш гарата. За съжаление една половинка от крива релса стои във въздуха, извън основата. Разбира се, ти няма как да я видиш, тъй като само съм загатнал контурите на основите. Но мисля да поработя точно над такъв вариант с криви стрелки, и да видя какво може да излезе. Принципно държа най вече на големите радиуси, дори да са за сметка на скъсени коловози, или по-малък брой коловози. За мен е важно не просто да премине влакът през кривата, а да изглежда добре, естетично докато преминава кривата.
 Благодаря и на другите, които взеха отношение по въпроса!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия