Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на Caprycorn

<< < (8/60) > >>

zazo:
В случай, че наистина излиза с малко, лично аз бих се отказал от английската стрелка и най-горния глух коловоз и премествайки цялата гара нагоре (север според чертежа) да вкарам ако е възможно това което виси върху площа на макета.

eurostar:
Аз не мога да схвана за какво служат тези придатъци на глухите коловози (горе ляво). Там по никакъв начин не може да проникне влак. Ако ги няма тях, не би имало нужда и от английска стрелка. На гара Искър, например, имат глухи коловози наляво (както е на плана ти) към крана с металния скраб, но надясно преминават в първи. Според мен не може да са глухи в двете посоки. Aз си го представям по-скоро така:

Сaprycorn:

--- Цитат на: zazo link=topic=2315.msg39620#msg39620 date=1271397488 ---В случай, че наистина излиза с малко, лично аз бих се отказал от английската стрелка и най-горния глух коловоз и премествайки цялата гара нагоре (север според чертежа) да вкарам ако е възможно това което виси върху площа на макета.

--- Край на цитат ---
Между главния коловоз и стената са ми необходими минимум 16 см за да разположа приемното здание на гарата. Затова челните коловози са два. Ако преместя всичко на север (според чертежа) трябва да отпадне гаровата сграда, което е недопустимо.

zazo:
Мда, винаги има нещо.  :angry:

schatsi:

--- Цитат ---Между главния коловоз и стената са ми необходими минимум 16 см за да разположа приемното здание на гарата. Затова челните коловози са два. Ако преместя всичко на север (според чертежа) трябва да отпадне гаровата сграда, което е недопустимо.

--- Край на цитат ---
...можеш да "вградиш" сградата в стената...щото и без това ,ако е плътно до нея не можеш да и видиш откъм "гърба"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия