Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на Caprycorn

<< < (9/60) > >>

Сaprycorn:
Един вариант на гарата с идеите на Зазо и Жорж, и забележката на Гроздан.
Тук начертах и точните контури на основата:

eurostar:
Aз не знам доколко точна е тази програма, но така направено междуколовозното пространство на гарата е същото като при трасето (май беше 7 см за НО - релса до релса). Тоест, не виждам къде са платформите, където пътниците ще слизат и ще се качват.

Сaprycorn:

--- Цитат на: eurostar link=topic=2315.msg39661#msg39661 date=1271430395 ---Aз не знам доколко точна е тази програма, но така направено междуколовозното пространство на гарата е същото като при трасето (май беше 7 см за НО - релса до релса). Тоест, не виждам къде са платформите, където пътниците ще слизат и ще се качват.

--- Край на цитат ---
Прав си, единствените перони, които мога да използвам са тези с ширина 28 мм. Ако искам перони с нормална ширина, трябва да свия гарата до 2 коловоза

Vlado:
Пространството му е малко на Яско и затова така го прави. В крайна сметка може да се сложат тесни перони и всичко ще е О.К. Ясен пресъздава немската железница, ако не се лъжа, а сигурен съм и в Германия има такива перони, нали? Ако е така, нещата се нареждат чудесно. :)

п.п. Яско, schatsi е прав, че можеш да вградиш гарата в стената, в смисъл да използваш модел само на фасада, а останалото отзад по стената да е снимка или нещо подобно. Така ще си спечелиш още малко място.

Сaprycorn:
Добре че стана дума за перони, дали наистина 28 мм е най тесният перон, който се предлага на пазара?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия