ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

!!! ВАЖНО !!! "Коментари и критики"

(1/3) > >>

ivo:
!!! ВАЖНО !!! Относно администрацията на Railway Passion

Единствената цел на Railway Passion е да остане независима институция, която се стреми към обединяването на хора с еднакви интереси – в конкретния случай в областта на жп моделизма. В последно време се наблюдават конфликти на интереси от различно естество, които действат в ущърб на тази идея.
Предвид стеклите се напоследък обстоятелства, както и във връзка с назряващите конфликти на интереси, екипът на Railway Passion стигна до следните единодушни решения:
1. Владо (Vlado), Павел (pavel75) и Иво (ivo) прекратяват дейността си като администратори, като тази функция поемат Росен - служител във фирмата на Иво като (Dispatcher), а като модератор дейността си запазва Лъчезар (EMPEROR).
2. Dispatcher ще следи за реда във форума и ще налага административни наказания. Той е независим, не е обвързан нито с форума, нито с хобито и ще се разчита на неговата безпристрастност при вземането на решения. EMPEROR ще върши всичко останало.
3. Сайтът www.railwaypassion.com и форумът се хостват благодарение на www.studioitti.com, но правата се прехвърлят от Иво на екипа на Railway Passion.
Тези решения имат за цел да не се облагодетелства една или друга страна, независимо дали е физическо или юридическо лице, член или не на организация, свързана с жп моделизма. Това пряко засяга и pach, който ще изтърпи наложеното му наказание.
Горепосочените решения са окончателни и не подлежат на коментар!

екипът на Railway Passion[/color]

pavel75:
Във връзка с промените относно модерирането на сайта искам да заявя следното:

Винаги съм се старал безпристрастно да модерирам поверените ми раздели от форума. Надявам се да съм се справил доколкото са ми позволявали силите и разбиранията. Ако някой съм обидил, то е било неволно.
Искам да изкажа благодарност на всички за помощта и разбирателството.

Пожелавам на модераторите лека и спокойна работа по форума.

За мен беше чест да съм в екипа на Railway Passion.

Лек ден!

Vlado:
Присъединявам се към казаното от Павел!

XRISTO:
 :hi:
Смятам, че се справяхте отлично с функциите си и не сте позволявали вашите предпочитания да надделяват над един или друг случай на неразбирателство.Този форум е и си остана един от малкото с добър тон, уважение към околните (с много малко изключения) и прекрасни взаимоотношения(отново с малки изключения).И това се получаваше и благодарение на вас и вашите усилия.Надявам се и занапред да сте участници във форума, защото той без вас не би бил същия.  :yes:

Adrian:

Напълно разбираеми и правилни са взетите мерки !
Разбира се - благодарност за Vlado , Pavel75 & Ivo за отделеното време  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия