ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

!!! ВАЖНО !!! "Коментари и критики"

<< < (2/3) > >>

gts.best:
 :good: :clapping:С благодарност към  Vlado , Pavel75 & Ivo за отделеното време , сили и търпение.  :clapping::good:

p.s. Дано това да не е "началото на края". :(
Поздрави.

toniemi:

С благодарност към  Vlado , Pavel75 & Ivo за отделеното време , сили и търпение. 
 :hi: :hi: :hi:

Gervasii:
Бих желал да благодаря на целия екип за усилията които положиха в пътя за укрепване на сайта и считам че спокойно могат а го предадат на следващите. Пък и дано се разраства и очакванията на всички да станат реалност.

mill:
Чакайте ...ехооо,какво сте ги "заоплаквали" .Владо, Иво и Павката са си същите и преди и сега...готини,вежливи ,винаги готови да споделят ,дори  да пуснат съвсем непознат в дома си /Владо/.Какво сте им заблагодарали,като че ли вече няма да идват на сбирки :stop: .Лично моето мнение е че се справят отлично с ролята си на модератори.
Влака движим ние-мисълта за влак движи нас! ХОУ  :good:

eurostar:
Aз, както често се случва, съм проспал предшестващите събития. Но не виждам къде е точно конфликтът на интереси. Ако не ви се разказва тук, ще ми разкажете на някоя от следващите сбирки в Тереасата. Аз съм изключително доволен от начина на модериране на този сайт и от работата на Владо, Иво и Павката, от тяхното чувство за толерантност и отговорност. Ако все пак това е крайното ви решение, уважавам го. :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия