ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

!!! ВАЖНО !!! "Коментари и критики"

<< < (3/3)

Vlado:
Нищо страшно не се е случило! В крайна сметка в дейността си досега винаги сме се старали сайтът и форумът да се развиват, да обединяват, да сплотяват и щом се появи заплаха за това, сме длъжни да реагираме. Дано е за добро!
Не на последно място имахме нужда и от почивка, защото не знам дали си давате сметка колко натоварващо, както емоционално, така и чисто времево, е заниманието с Railway Passion. Чете се всичко, нужни са редакции, мнения, коментари, понякога бърза реакция, пък и трябва да си справедлив, безпристрастен, дипломатичен, твърд, когато се налага, но и мек, щом е нужно, изобщо... куче влачи рейс...
Въпреки всичко смятам, че поне засега нещата вървят и сайтът изпълнява мисията си - да ни събере на едно. Пък от тук насетне, впрочем както е било и преди, всичко си зависи само от нас - ако не спрем дрязгите, самите ние ще се натоварваме, ако не сме заедно, именно ние ще бъдем разделени, ако не гледаме в една посока, пак ние ще се чудим къде сме и защо не се получават нещата, и т.н., и т.н. всичко зависи само и единствено от самите нас. И пак ние ще определим бъдещето, каквото и да е то! Дано е добро!
За мен бе чест и удоволствие да бъда член на модераторското тяло на сайта и да общувам с всички жп моделисти, независимо от местоживеене, клубна принадлежност, разбирания, предпочитания, пристрастия и пр.
Благодаря!
п.п. Между впрочем "напусналите" продължаваме да обслужваме сайта, като така, освободени от ангажименти към форума, ще можем да се концентрираме върхи съдържанието на главната страница, тъй че в скоро време очаквайте много нови неща там.

Dare_Devil:
Аз също искам да благодаря на досегашните модератори за времето и усилията, които са посветили на поддръжката на форума. Не знам каква е мотивацията зад решението, и без да имам информация за това не бих могъл да изкажа мнение по въпроса, но не мога да не споделя личните си впечатления от досегашното обслужване на форума като място за обмяна на мнения и съвети, а то е базирано на това, че макар да съм редовен читател, досега не знаех кои са модераторите. Това само по себе си е признак за перфектно вършената от тях работа - модераторите в това отношение са като системните администратори - когато всичко върви добре, обикновеният потребител не се сеща за тяхното съществуване.
Още веднъж - благодаря ви, и се надявам тези промени в администрирането на форума да са за добро.
@muncho: не ги оплакваме, просто им отдаваме дължимото за перфектната работа, която са вършили до момента. Аз самият съм бил модератор на няколко форума и знам колко времеемко, тежко и отговорно задължение може да бъде това. А нашата благодарност за тяхната работа е единственото им възнаграждение.

pach:
Благодаря на модератоският екип (този дето вече не такъв) за свършената работа!!!
Специална персонална благодарност за Иво - най-важният човек тук!
 :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия