Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

И аз да се разпиша, засега само виртуално...

<< < (3/7) > >>

XRISTO:
Ха, тук можем да поспорим.Изпрати ми Жоро един път "Елит" релса погрешка и освен имитацията на ръжда отстрани, (пък на мене имитация на ръжда изобщо не ме кефи, не съм чак такъв реалист) друга разлика със "Стандарт" няма, е, и по - малката височина на релсата, което би могло да се каже дори недостатък, имайки предвид подвижният ми състав.А цената си остава голямото предимство на "Стандарт".Е, всеки си има свой вкус, както е казало кучето, облизвайки си г_ _ а...  ;D

По - скоро бих казал, че "Тилиг" релсите са най - доброто на пазара, но дали да се избере "Елит" или "Стандарт" е въпрос на жизнен стандарт.  :blush2:

widowmaker:
Е, аз имам само подвижен състав с по нисък реборд от старото пико :)

XRISTO:
Ами аз, да ти кажа, поимвам.И то парни машини, с които не искам да се разделя.Пък и както писах ЦЕНАТА!Тя е основната движеща сила в случая с моя избор.В това хоби има и беднички като мене.  :blush2:

widowmaker:
Моя релсов път е купуван в течение на 4 години, малко по малко.
Търпение му е майката просто.
Не мога да разбера какво толкова му харесвате на старото Пико?
Аз също съм имал и то не малко неща, но след като видях на живо
парен локомотив на Роко, реших, че гаргата може да е само една, ама ще е рошава :)
Всичко става по малко и постепенно, това също е част от хобизма.
Дори богатите хора не купуват локомотивите на килограм.
:)

widowmaker:
Ето един подобрен вариант, дължината е 4.40м, предвиждам в последствие да затворя трасето, обикаляйки стаята.
Релсовият материал е Тилиг, изключение е 3-ната стрелка, мисля да ползвам на Роко, с известен тунинг,
но първо трябва да проверя дали е възможно да стане това...
Долу ляво ще е градската част, още не съм уточнил точно кои сгради ще ползвам (на Аухаген и Кибри може би).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия