Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Парни локомотиви
CaLLlo:
Да, Тони, отстрани е написано с червено. Клипът се състои от 3 филмчета с обща продължителност 40 мин. Изгледах го с кеф, първите 2 са задължителни за гледане, третият е за електричеки локомотиви. Нека по-младите видят кадрите и чуят звуците във втората част и много лесно ще си отговорят защо някои харесват парни локомотиви!
CaLLlo:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=237.msg2938#msg2938 date=1205851539 ---Аз лично си взех BR 65 на BRAWA и трябва да кажа не само БРАВО... ами да се поклоня направо... страх ме е да го хвана в ръце, че ще го изцапам или счупя... невероятно изпълнение...
--- Край на цитат ---
Невероятен скок прави тази фирма последно време, преди 10-ина 15 години беше известна като фирмата за лампи, фенери, стълбчета и диречета ;D, но сега е на път да засенчи някои по-велики имена. Аз й пожелавам успех !!! ;D
Сaprycorn:
Аз имам само един двуосен вагон от фирма Брава, но той е достатъ4ен за да потвърдя вси4ко написано тук по адрес на тази фирма. Перфектно изпълнение във всяко отноШение. Но конкретно за BR 65.10, колкото и да е странно, аз предпо4итам тази на GUTZOLD. Основно заради "4упеШтата рама", благодарение на която локомотивът стои геометри4ески по добре в крива. Аз и на друго място съм писал доста добри думи за Gutzold, и за техните изклю4ително оригинални реШения в изпълнинието на парните локомотиви.
Жоро:
Нещо да кажеш Яско за това
Кръв ми капеше като трябваше да се плаща, първия. При втория вече не болеше толкова. ;)
Vlado:
Малиий! Красота! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия