Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Парни локомотиви
zazo:
Саше, заблуждаваш се. Не е жив човек това. Паяците на търсачаките обхождат всички линкове по страниците и съответно от време на време попадат и там се появява и това, което си видял.
А сега една молба, може ли някой да пусне няколко снимки, на които ясно да се вижда разликата между BR 52 (БДЖ 15) с листова и гредова рама.
fpk1999:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=237.msg71116#msg71116 date=1326808016 ---За да излиза пара от цилиндрите, значи че машинистът е отворил клапите за продухване на цилиндрите. Това се прави при потегляне, след като колелата направят няколко оборота, тези клапи се отварят за да се продухат цилиндрите от конденза, който се )е образувал от изстиването на цилиндрите. В такъв момент цялата машина е обвита в пара и гледката е величествена.
--- Край на цитат ---
Това продухване не се ли прави и при спиране на лока.Гледал съм клипове на американски локомотиви и там при спиране също излиза пара от цилиндрите ::)
lubomir:
Ако машината/влака ползват вакум за спирачката, то при спиране за да се получи вакума се пуска едно устройство подобно на инжектора, което обаче вместо да засмуква вода, засмуква въздуха от спирачната с-ма като резултатът е вакум, който привежда в действие спирачните с-ми и машината/влака спира. Парата която се ползва за това устройство вероятно е това което си видял. Няма причина да се продухват цилиндри при спиране, тъй като те са топли от работата и принципно не би трябвало да има конденз. Продухването или подгряването на цилиндрите се прави обикновено само когато цилиндрите не са работили по-дълго време, изстинали са и ако не се продухат с пара, резултатът е моментален конденз на парата по цилиндрите и образуването на вода, която ако не се изкара на време/с продухване/, то има голяма вероятност за получаване на воден удар в резултата на който може да изхвърчи както някой цилиндров капак или пък да се изкриви бутален стержен или не знам там още какво. При машините с плоски шибъри в такъв момент шибъра се повдига от само себе си и водата се изхвърля към комина, обаче тези с цилиндрични шибъри са много уязвими, поради което имат специални защити за предотвратяване на водния удар.
widowmaker:
Вакуум, Любо :)
lubomir:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=237.msg71411#msg71411 date=1327130053 ---Вакуум, Любо :)
--- Край на цитат ---
Компютърния речник е виновен!!! :angry:. Знаех си, че е така, ама като ми го подчерта и без много мисловна дейност от моя страна се съгласих, че вероятно аз греша. Свикнах с речника на един друг форум да ме поправя и ей на, какво сътворих ;D.
Това комповете са опасно нещо, когато се комбинира с човешкия мързел. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия