Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Парни локомотиви
CaLLlo:
Borsig 14576 1935
2'C1' h2
1935 - DRG 03 203
1945 - DR 03 203
1970 - DR 03 2203-2
1970 - Rekokessel aus 22 074
1983 - x
Един локомотив става "Реко" когато му се смени котелът и още някои възли и детайли около него, характерен е със сбутаните парен дом и пясъчник в средата по дължината му.
Ето какъв е бил същият лок малко преди да стане "реко" - с три еднакви заоблени дома, като единствената интервенция преди това са били водоподгревателят и крилата.
След смяна на оригиналния котел с реко-котел от локомотив 22 074, се стига до външния вид който имаме на модела.
Оригиналният BR 03 за мен е най-красивият анхайтс локомотив ... и реко-нструирането му отнема огромна част от всичката хубост. И все пак това не е нищо в сравнение с онова, което му се случва в DB.
Сaprycorn:
Друг признак, по който лесно се разпознават реко-локомотивите е липсващият питателен дом, заменен само с питателни гърнета. Затова, както Сашо писа по горе, трите дома от оригиналния локомотив, при рековците са вече само два. На тази снимка се виждат ясно питателните гърнета (с кранчетата)
misan:
Също така много ясен признак за Реко локомотивите е по големия брои люкове за промивка на парния котел и ревизия в горната част на пеща.
mitko0888:
За съжаление тези "реко" ми изглеждат много еднакво ...
Я да попитам и аз:
Каква е разликата между "umbau" и "reko"? (имам в предвид разлика в локомотивите, а не в думите на немски език)
widowmaker:
По горе Сашо го е написал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия