Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Парни локомотиви
misan:
В участъка София-Гюешево-почти изключително 15 серия. В участъка София -Мездра пътническите влакове са се карали от 15 серия и отчасти 01,а товарните от 10 и 15. По спомени на брат ми ,докъм 1976 година,ако не се лъжа,пътническите влакове от Кюстендил са идвали до Перник с 15 серия,а от там ги е вземала 04. Иначе участъка Дупница-Бобов дол през 1978 година си се обслужваше с 15 серия.
fpk1999:
Благодаря.
Днес ме убихте направо.Напълно се промени представата ми за края на "парната епоха".То излиза че до края на седемдесетте години парната тяга направо е била редовно действаща. :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :swoon:
Best Ripper:
Лични спомени: Покрай новата централна гара на София през 1973 или 1974 г. беше очуждена и съборена къщата, в която живееха родителите на майка ми. На ул. "Софроний Врачански" №171, точно срещу тогавашното кино "Освобождение". /Болницата, която сега се намира в края на улицата и опира на бул. "Мария Луиза", тогава беше сигурно на 40-50 метра навътре/. Излязоха на оборотно жилище в Западен парк, на ул. "Сехово", ако не се лъжа бл.7. Блокът е на около 50 метра от ЖП линията за Перник. През период от няколко години редовно бях по цяло лято при тях и една от най-големите атракции бяха тежките товарни влакове, които вървяха от гара Захарна фабрика към Перник. Редовно тичахме през глава към линията, когато се зачуеха пронизителните свирки на парните локомотиви. Изобщо не можех да ги различа по серии и номерации, но това не ни интересуваше като деца. Много често товарен влак от по 30, дори 40 вагона /брояхме си ги - детска работа/, се дърпаше от 2 парни локомотива, а отзад помагаха още 1-2 парни! Понякога отпред дърпаха два дизела - линията тогава не беше електрифицирана, но отзад отново бутаха парни локомотиви. На гара Захарна фабрика редовно дежуряха по 1-2 парни локомотива, които помагаха по нанагорнището и после се спускаха. Значи става въпрос някъде за 1976-1979 г. :hi:
widowmaker:
--- Цитат на: fpk1999 link=topic=237.msg73460#msg73460 date=1329738181 ---Благодаря.
Днес ме убихте направо.Напълно се промени представата ми за края на "парната епоха".То излиза че до края на седемдесетте години парната тяга направо е била редовно действаща. :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :swoon:
--- Край на цитат ---
Съвсем ясни спомени имам, че по линията Плевен-Черквица всичко беше на 100% пара до 1980-1981г.
През ваканциите всеки божи ден ходех на гарата на село по обед,
защото товарният от Черквица чакаше пътническия от Плевен.
Беше едно зяпане по тия лодки...
misan:
Експлатацията на парни локомотиви в България завърша чак през 1988 ,когато бяха спрени 50-04 в ЖПЗавод -София и последната 14 серия в мини Перник.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия