Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Бисери достойни за "Златен тирфон"
Maktub:
--- Цитат на: IKAR link=topic=2380.msg39360#msg39360 date=1271057485 ---А по газетите с какви грешки е пълно.....просто нямам думи. Това е защото сега в нито една медия - газета, списание, телевизия, новинарски сайт - няма длъжност "коректор".
--- Край на цитат ---
Неграмотността е тотална и повсеместна... и не щат да се научат, че противоположното на "пълен член" е "кратък член", а не "празен член"... :(
XRISTO:
Хайде, стига сте го дъвкали тоя член. :haha:
Предлагам да се цитират тук такива неграмотни постове, но без имена, защото забелязвам, че най - неграмотните са най - докачливи. :spiteful:
BDZ:
Подобна тема беше започната преди години в друг форум и според моите наблюдения нанесе повече навреди, отколкото донесе полза. Защото:
1. Едни неграмотници коригираха други неграмотници.
2. Един и същ човек, тенденциозно коригираше всеки път един и същ съфорумник.
3. Някои просто експлоатираха темата за да си правят гавра с иронични и саркастични постове, когато скучаят.
В крайна сметка се родиха нови конфликти, а други се задълбочиха. За грамотно-написани постове съм, но това не е начина. Ако някой не се е научил да пише грамотно или пък е спрял да чете книги, ние тука няма да го научим или накараме да го направи, колкото и да искаме. :drinks:
XRISTO:
--- Цитат на: BDZ link=topic=2380.msg39863#msg39863 date=1271724307 ---Подобна тема беше започната преди години в друг форум и според моите наблюдения нанесе повече навреди, отколкото донесе полза. Защото:
1. Едни неграмотници коригираха други неграмотници.
2. Един и същ човек, тенденциозно коригираше всеки път един и същ съфорумник.
3. Някои просто експлоатираха темата за да си правят гавра с иронични и саркастични постове, когато скучаят.
В крайна сметка се родиха нови конфликти, а други се задълбочиха. За грамотно-написани постове съм, но това не е начина. Ако някой не се е научил да пише грамотно или пък е спрял да чете книги, ние тука няма да го научим или накараме да го направи, колкото и да искаме. :drinks:
--- Край на цитат ---
Мдам, и май се казваше "феноменът батерий" въпросната тема.Форумът - мнозина ще се сетят. :spiteful:
BDZ:
Не е този, но ако звучи познато и тука ще стане същото.
Българинът казва "пари ми дай, акъл не ми трябва", но същевременно съм забелязал, че обича да прави обратното. Никой не обича да бъде поучаван публично и затова ако някой реши да го прави, то резултатите ще са предсказуеми.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия