Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Автомобили
KRAKOMOBILA:
Аз пък съм виждал надпис на сервиз "Рено, Пежо, Ситроен и свирки не правим" :D
misho_tabakoff:
Пак се сетих, този път за WRC шампионата ....
2010 - Citroen
2009 - Citroen
2008 - Citroen
2007 - Citroen, 2-то място
2006 - xxx
2005 - Citroen 1-во, Peugeot 2-ро
2004 - Citroen
2003 - Citroen 1-во, Peugeot 2-ро
2002 - Peugeot
2001 - Peugeot
2000 - Peugeot
Не че нещо, просто констатация.
Adrian:
гледам 2006-та 3-те хикса е спечелил - я го знам този , но другите пилоти са ми слабо познати !
Я Баварчето да каже :)
i_deck:
За мен колите са само японски (ама истинските японски) и тук таме някоя немска (без BMW-нцата).
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=2389.msg39454#msg39454 date=1271162540 ---п.п.2
Говорихме си за японски коли - Mitsubishi с двигател на Renault.
--- Край на цитат ---
Повечето "японски" автомобили(без Субару) , правени за ЕС нямат нищо общо с по-старите, които наистина са made in Japan.
XRISTO:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=2389.msg39425#msg39425 date=1271140962 ---Наскоро четох, че Китай са купили Волво, та май Швеция излиза от този списък.
--- Край на цитат ---
Чудно защо ли?!Сигурно защото много се купуват, баси.А се купуват, защото са най - добрите.... :haha:Ами Орлетата(така им казвам на опелите)?Сякаш не им знаем слабите разпределителни валове, както и нестабилният автомобил в завои, поне при Астра и Корса го гарантирам.Е, сравнено с 306 - цата.Пък 406 е друга бира.Няма нищо общо с тези калинки.Нима ще вземете да ме убеждавате, че лагерните колички голф4 и ауди А3 са по - стабилни и луксозни от Пежо?!Да, ама не!Карал съм ги и двете и не впечатляват с нищо, освен с изключителна нестабилност и отвратителна возия.Дори прехваленият Мечок не е това което беше.Е, класа си е в сравнение с моето Пежо, но като здравина се съмнявам.А цената.... :beee: :beee: :beee:
За баварците нямам мнение, просто не съм карал такъв автомобил скоро, но една тройка със сигурност не може да се намаже и на малкия пръст(както казваше една "умна" женица) на едно 406 купе.Не напразно го сравняват със спортните автомобили.Пак казвам, съчетание цена - качество няма по - добро.Нима си мислите, че ще извадя 6 бона за Пежо, като за тези пари бих взел някое ауди, фолксваген, опел или куц форд(дето не работят зимата като циганите :spiteful:), ако беше по - лошо?!
Първо, работил съм в автоморга 2 години и то в голяма.Наясно съм какво се търси и за какви коли.Амортисьор на Рено и Пежо изобщо не се продават - сещайте се защо.Двигател?Да, един "умник" беше домъкнал един Ситроен с пръснат блок - карал, карал, карал и решил да провери още колко ще кара докато му се скъса ремъка.За бензинов мотор на "Пежо" шефът казваше, че това е мотор, който ще "зарови" две купета. :haha:За незнаещите - Ситроен ползват мотори на Пежо.Единственият по - качествен дизел от този на Пежо е Мерцедес, като и за това може да се спори.Да не говорим пък за огромната разлика в цената.С кинтите за един нов мечок ще си сменям Пежото при излизането на всеки нов модел поне четири пъти и ще си карам все нова кола.Но да не се отклонявам, след работата ми автоморгата съм работил в автосервиз , а сега правя коли на частно.Е, не съм такъв блестящ теоретик и толкова "духовит" като някои "разбирачи" във този форум, но пък тяхното мнение си го слагам на к - - а. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия