Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Автомобили

<< < (7/12) > >>

XRISTO:
Да не забравяме, че части също трябва да се продават - те са голямо перо приход за отделните фирми.А колкото до сигурността - мойто лъвче е със завески, освен стандартните възглавници на волана и таблото.  :yes:
И аз споделям мнението, че по - старите коли се правеха за цял живот, но ще трябва да се примирим и да свикнем да бъдем европейски потребители, та макар и със български заплати...  :hi:

IKAR:
Бих искал да попитам това, което казвате за колите по отношение на "оборота" не важи ли и за всичко останало, в това число и за продуктите, които купуваме за нашето хоби?

Mixy:

--- Цитат на: IKAR link=topic=2389.msg39512#msg39512 date=1271226634 ---Бих искал да попитам това, което казвате за колите по отношение на "оборота" не важи ли и за всичко останало, в това число и за продуктите, които купуваме за нашето хоби?

--- Край на цитат ---

Ми сигурно за някои марки и модели важи.

Преди повече от век, първите масови маломощни електрически крушки (лампи с нажежаема жичка) са били практически вечни - не са изгаряли. Обаче производителите много бързо са се усетили, че в това няма пазарна логика и започнали да изтъняват краищата на волфрамовите жички. Резултатът всички го знаем - лампата гори след определен брой включвания.

toniemi:

--- Цитат на: zazo link=topic=2389.msg39505#msg39505 date=1271224796 ---Незнам пичове, според мен последните истински коли са модели от 80-те, айде от мен да мине до началото на 90-те. Оттам нататък истински сполучливите модели са рядкост. То по-това време се сменя идеологията на производството и продажбите на почти всичко, така че не ми е ясно какво обсъждаме. Автомобилите за масово потребление отдавна са загубили всякаква индивидуалност. Единствения сериозен напредък е по отношение на сигурност, но и там има немалко въпросителни. Айде със здраве.

--- Край на цитат ---
:yes: :good: :hi: :hi: :hi:
Точно така,мойта стара Хонда е 86г,е позагни,това е кусура.Старото си е здраво!Днешните еднодневки не струват,въпреки че и те си имат плюсове.Технологията е напреднала,но всичко е еднодневка :angry: :diablo:

mitko359:
Само Porsheee  :spiteful: :yahoo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия