Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
ЖП в Швеция
nilfe:
Веднага тръгвам за Швеция. Ти просто си направил страхотен железо-пътеводител. Благодаря, информацията е много полезна. Пътувал съм много из Европа, но никога с влак (освен в Швейцария веднъж, но ме носеха като куфар и почти нищо не помня от организацията), основно със самолет.
gregary:
Готино пътуване :good:,ама оперираш с камерата малко като мене - "клатещо,люшкащо",да ти се завие свят-шегичка ;D
Bodwen:
--- Цитат на: Maktub link=topic=2424.msg40370#msg40370 date=1272419431 ---... Скоростният влак тип пендолино ли е? Накренява ли се при завоите?
--- Край на цитат ---
Да, накренява се. Като пътуваш, по виражите вагонът така се накланя, че от едната страна виждаш земята, а от другата небето ;D
И на гаричката, която съм снимал на клипчетата, мина един такъв. Ама се оказа, че от едната страна в гарата се влиза от завой. Влакът се появи сякаш от нищото и докато влизаше в гарата постепенно се изправяше от крена. Красота ви казвам! Яд ме е, че не сварих да включа камерата и да снимам.
--- Цитат на: gregary link=topic=2424.msg40385#msg40385 date=1272436961 --- Готино пътуване :good:,ама оперираш с камерата малко като мене - "клатещо,люшкащо",да ти се завие свят-шегичка ;D
--- Край на цитат ---
Да, камерата се люшка много, особено при по - голям зум. Ама така се създава усещане за динамика на събитията и адреналина се вдига ;D
Найтап бе Уили, аматьори сме си отвсекъде и камерата ни и тя е аматьорска ;D
Maktub:
--- Цитат на: Bodwen link=topic=2424.msg40429#msg40429 date=1272561449 ---...аматьори сме си отвсекъде и камерата ни и тя е аматьорска ;D
--- Край на цитат ---
Важното е, че ги има :)
BDZ:
:clapping:
Страхотно представяне!
Аз от есента на миналата година съм в Швеция, но за съжаление :blush2: само 2 пъти се качих на влак: Елмнулт-Копенхаген и обратно. Надявам се лятото и аз да ви представя нещо.
На връщане към Елмхулт имах малък проблем - оказа, че жена ми е купила билет онлайн, според който трябва да се кача една спирка предварително, а не от тази под летището в Копенхаген. На билета ми бяха написани само междинните спирки на моето пътуване, а на монитора на перона бяха изписани само крайните, което не ми помогна съществено да открия къде трябва да чакам влака. И като прибавим факта, че всеки 5 минути спира и тръгва влак на SJ... направо се главозамаях. Та, докато чаках нервно една млада (според мен около 25 годишна) и невероятно красива девойка облечена в някаква жп униформа ме попита учтиво на английски дали може да ми помогне. Оказа се, че ще се качва на същия влак. Питам я, дали е кондукторка, а тя вика, че е началник влак. :swoon: Казах й, че ме кефят влаковете и събирам за бъдеща домашна железница в НО, а тя отговаря, че тя също, че влаковете с й страст и затова работи тази работа и е горда с нея. Малиии, направо взех да се замислям за промяна на семейния ми статус. :oops:
Накрая преди да сляза на моята спирка се изцепих много яко. :blush2: Минава един кондуктор и му казвам, може ли да кажете нещо на началник-влака. Той ме изгледа притеснен, все едно съм поставил бомба и ще искам 1000000 и пита какво да предаде. "Че е най-красивия началник-влак, когото съм срещал някога! :give_rose:" - му викам. А той още повече втрещен... Оказа се, че някъде по средата на пътуването се е сменил началник-влак и сега е мъж и то този същия, който стоеше пред мен (и не е кондуктор, както си мислех). Е, посмяхме се и двамата.
Влаковете наистина се движат страшно бързо. Седейки до прозореца, първото разминаване на моя с влак с друг ми изкара буквално акъла. :wacko: Трябваше скришом да си плюя в пазвата 3 пъти. :fie:
Имат едни електрички, които изглеждат много странно в двата края - плоски с едни дебели, черни (изглеждат като гумени) уплътнения по ръба - абсолютна антиаеродинамика, но може би означава по-голяма безпоасност. Та, значи, един път на един жп прелез заставам точно до ръба на бариерата, за да видя възможно най-отблизо влака, който трябваше да мине. Беше една точно такава електричка. Това нещо незнам с каква скорост мина, но благодарение на челната си форма и оттам на въздушните завихряния, които генерира направо разлюля автомобила, като имате предвид, че това е тежко комби.
Тази зима шведските железници бяха яростно критикувани, заради закъсненията, дължащи се на обилния сняг. 2 или 3 влака дерайлираха на излизане от Гьотеборг и Стокхолм. Март месец даже викаха армията да помага с чистенето на релсовия път. Като и да е, това е била най студената зима от 1947 г. и най-обилната на сняг от 20 и няколко години. Иначе пътищата им нямат грешка през зимата - чисти се нон-стоп + съботи и недели, ако трябва.
Шведския "ибей" е tradera.se и оттам може да се купят също билети на SJ. SJ пуска за продажба чрез наддаване онлайн билети 48 часа преди тръгването на влака. Наддаването започва от 1 шведска крона, което е около 0.10 евроцента, трае само 24 часа, и ако билета важи за пътуване от понеделник до петък, шансът да няма наддавания за него е повече от 50%. Нашата съседка отвреме-навреме си купува няколко билета едновременно, я до Стокхолм, я до Гьотеборг, я до някъде другаде и вече когато дойде времето решава, къде да отиде за един ден на разходка.
Тези, които биха дошли в Швеция, ако имат възможност разбира се, да дойдат между май и септември - уникално красива е природата тогава с максимални температури 25-30 гр.
Юни ще се местя, надявам се за последно в едно градче, където има жп гара с локомотивно депо и лятото се организират атракционни пътувания с теснолинейката. Обещавам, че ще кача снимки във форума! :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия