Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Баласт и баластриране
Vlado:
Ходи пеша и по възможност снимай. Така ще разбереш всичко и фотографно ще запомниш.
п.п. Събрал съм две CD-та със снимки само с тая цел - възпроизвеждане на действителността такава каквато е.
eurostar:
--- Цитат на: gervasii link=topic=25.msg2048#msg2048 date=1203348656 ---аз съм се возил на почти всички скоростни влакове TGV, X2000, ICE и Pendolino.
возил съм се в кабината на TGV...
--- Край на цитат ---
Въпросът ми е дали някой знае и специално Gervasii какво означава тази табелка жълт триъгълник в син правоъгълник, която се вижда на много снимки? Не мога да разбера къде и защо се слага.
http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=185878&nseq=17
toniemi:
--- Цитат на: eurostar link=topic=25.msg2279#msg2279 date=1203854348 ---
--- Цитат на: gervasii link=topic=25.msg2048#msg2048 date=1203348656 ---аз съм се возил на почти всички скоростни влакове TGV, X2000, ICE и Pendolino.
возил съм се в кабината на TGV...
--- Край на цитат ---
Въпросът ми е дали някой знае и специално Gervasii какво означава тази табелка жълт триъгълник в син правоъгълник, която се вижда на много снимки? Не мога да разбера къде и защо се слага.
http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=185878&nseq=17
--- Край на цитат ---
Брей!Едноетажно и двуетажно TGV :o
TheJackal:
eurostar да колкото ми е известно, а дано и да не греша тази табелка е метража на магистралното трасе. Примерно както е по магистралата София - Бургас, тези табелки се слагат през 100 метра или на 1 километър според зависи.
mill:
Абе друзя,да ви питам:
Кво мислите вие ако използваме за баластиране - грунд за аквариуми! Нали тъкмо камънак тряя да имитираме.Гледам най-ситния им черен ,формата на камъчетата идеална...Дали с използването на Ц200 няма да се получи .1 кило от тоя грунд струва 4лв,а в Конрад 500мл./ужасно по-малко/ бурканче -10кинта,дето само за един гаров коловоз сигурно не стига. ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия