Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Баласт и баластриране
Best Ripper:
А, точно същото ми светна и на мен... хем отстрани по наклона да се "развали" перфектния вид, хем да не се ръси абразив между и около релсите, хем при нужда да може да се демонтира... А и ако трябва 5 години да си играя за баластиране - *бем ти хобито тогава - то си става чист ГУЛАК!
XRISTO:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=25.msg12895#msg12895 date=1226602400 ---то си става чист ГУЛАК!
--- Край на цитат ---
К`во е това Гулак?!Някаква манджа ли? :)
Tatcho:
ГУЛАГ съкращение на Главное Управление Лагерей (Централно управление на лагерите) и описва работещото от 1923 Главно управление на наказателните лагери към НКВД.
XRISTO:
Е-е-е-е,та ти сега пък...От Гулаг , до гулак балкан разлика! ;D ;D ;D
Best Ripper:
Струва ми се, че открих нов материал за баластиране, утре се надявам да получа малко от него за проба. Нарича се "клингерни гранули".... Представлява ситни парченца печена глина, нещо като надробена тухла... На цвят - само кафяво. Три размера има - 1. 0 - 4 мм ; 2. 4-8 мм ; 3. 8-16 мм... Един приятел си е купил за проба за други неща една торба от 5 кг от най-ситния, като е платил някъде около 6 лв за всичкото... Видимо обаче около половината е съвсем ситно - до 2мм... Имало и торби по 20 кг, продавали се и в "Бриколаж"... Така че ще има нужда от пресяване за подбор на по-едрите камъчета за нашето хоби, както и да се помисли за някакъв начин за оцветяването им.
Производител на материала: http://www.isiklar.com.tr/index-en.asp
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия