Главен форум | Main forum > Останалият подвижен и неподвижен състав | Rest of the mobile and immobile composition

Относно сградите в хобито.

<< < (6/10) > >>

liro4605:
 :hi:Честит празник!
За цвета вероятно ще ги боядисвам така че не е от значение.В процес на работа ще изясня какво точно ми трябва и ако имам нужда ще ти пиша.Благодаря предварително! :hi:

XRISTO:
Мерси, честит да е и на теб!
В такъв случай наистина цветът няма значение, но пък има с различни шарки.Аз имам от 2-3 вида и като решиш нещо - пиши!  :hi:

Сaprycorn:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=2510.msg51255#msg51255 date=1293271584 --- :hi:Благодаря!
Замисъла ми е от 3 депа на ПИКО да направя едно по разчупено.Сега като смятам обаче ще трябва да взема 3 ,като на 3 тото ще ползвам само покрива.Дали има някакъв начин да си направя сам ефектен покрив и ако има от какъв материал?

Мога да си позволя да експериментирам заради цената му,пък да видим какво ще се получи  ;D .

--- Край на цитат ---
http://auhagen.de/inhalt/cms/front_content.php?idcat=82&idart=96&xtc_catid=61

liro4605:
Съгласен съм с линка,но несъм фен на каталожната търговия(по мой си причини),а при положение че в Пловдив си имаме вече магазин със стоки в наличнос ще опитам това което съм намислил.

Der Hetzer:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=2510.msg51255#msg51255 date=1293271584 --- :hi:Благодаря!
Замисъла ми е от 3 депа на ПИКО да направя едно по разчупено.Сега като смятам обаче ще трябва да взема 3 ,като на 3 тото ще ползвам само покрива.Дали има някакъв начин да си направя сам ефектен покрив и ако има от какъв материал?

Мога да си позволя да експериментирам заради цената му,пък да видим какво ще се получи  ;D .

--- Край на цитат ---

Пробвай със шкурка и я боядисваш черна, прилича на онази модерна гняс дето лепят по покривите на панелните блокове (а и по разни други видове покриви)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия