Главен форум | Main forum > Останалият подвижен и неподвижен състав | Rest of the mobile and immobile composition

Относно сградите в хобито.

<< < (7/10) > >>

liro4605:
 :hi: Това небях се сетил но вече е късно.Все пак има за къде. :hi:

pach:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=2510.msg54495#msg54495 date=1297947185 --- :hi: Това не бях се сетил но вече е късно.Все пак има за къде. :hi:

--- Край на цитат ---

Ние също ... аз също го ползвам - ама купувам направо черна или тъмносива шкурка от различни номера според мащаба за който правя сградата!!!

Пръв тук, описа този начин за моделиране на покриви, покойният (за съжаление) вече martzaro!!!
 :sorry: :cray: :hi:

niki:
a, защо трябва да е фирма, тука може да се направи всичко , не по зле, както казва гацо бацов, мани ги тез разглезени западняци, не могат да си вържат обувките , ако им ги размениш)

niki:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=2510.msg51254#msg51254 date=1293270661 ---Аз като режа нещо подобно, го захващам от двете страни с две планки от конструктор (едновремешните) и си режа с макетното ножче,бавничко става.Повтарям, повтарям докато го срежа. Че даже и с поялник да се топи не е проблем, после отчупвам осенъците, поотъркам я върху шкурка, залепена върху едно дървено трупче и става идеално право.  :good:

Ха, докато пишех, Владо ме е преварил, че и методът му е сходен с моя.Значи и двамата сме открили...топлата вода...  ;D

--- Край на цитат ---
Да споделя малко опит, ако детайла , който режеш от пластмаса е малък, и може да мръдне , докато режеш....решението е просто, залепваш го за плота с двоен скоч, режеш, спокойнои няма проблем, а за финната пила, аз използвам такива за нокти от аптеката))))уж били с диамантен прах) в най -близката ме познават, и не си правят грешни изводи, като си купувам през месец :hi:

widowmaker:

--- Цитат на: niki link=topic=2510.msg57366#msg57366 date=1302445981 ---a, защо трябва да е фирма, тука може да се направи всичко , не по зле, както казва гацо бацов, мани ги тез разглезени западняци, не могат да си вържат обувките , ако им ги размениш)

--- Край на цитат ---

Ники, пропуснал съм те нещо, убягнала ми е темата :)
Така, много неща могат да се направят, съгласен съм, може да се направи почти всичко.
Има една неяснота само - доколко е рентабилно?
Ето един реален пример:

Нали не е нужен всичкия тоз гърч за да направиш детайлите на депо като това?
За какво?
За да разбереш, след като вече си качил върха пеша, че от другата му страна вече са построили лифт.
Това конкретно все пак не струва колкото една кола, продават го за 26,50 евра.
По добре да си поиграя да го боядисам и състаря, отколкото да утепам месеци да докарам визията в подобен вид от снимките.
Нали производителите и търговците също души носят :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия