Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Създаването на един макет
n_sirakov:
на мен ми хареса много само дето някакав чичко много иска да ми обясни нещо ама не разбра че незная немски и общо взето просто гледах картинки. Със свалянето проблеми не съм имал ако колегата качи и другите ще ги дръпна :good:
n_sirakov:
Между другото в момента никой не дърпа от мен :mda:
pavel75:
Първо - благодарност на колегата за споделянето :hi:. Ако реши да сподели и другите филми май никой няма да се разсърди. :good:
Аз също го изгледах. Вярно, че е само картинки, но може доста идеи да дойдат оттам.
Best Ripper:
Ще дърпа, ако:
1. има някой лийчър.
2. успее да направи връзка директно с теб. Не рядко поради неясни връзки между доставчиците не може да се осъществи връзка. Ако пък има голям брой сийдъри и лийчъри, е съвсем нормално да не виждаш всички и съответно да не им даваш/дърпаш парчета. Иначе тракерът ти връща общия брой пиъри, но реално теглиш/даваш на доста малка част от тях.
Лошото на тия филми е, че 95% от тях са на немски и нямат никакви субтитри - немски или английски. Мислил съм да ангажирам преводач от немски, ама без пари и при малко потребители на никого не му се занимава дори да го преведе като текст. Ако има текст, аз мога да направя субтитри. .и да ги вградя и в ДВД-тата... ;)
TheJackal:
Има интересни неща като цяло във филмчето. Мен лично ми допадна направата на водопада. С кеф бих изгледал и останлите филмчета, ако колегата реши да ги сподели. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия