Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
On30 - мащаб О на междурелсие НО
optron:
Обръщащите релси май си вървят с този контролер - те самите нямат електроника в себе си.
Дадох контролера за пример, ясно е, че може да му се намери или направи дубликат. Занимавам се с електроника, може да помогна. Ма баш по време на сесията няма да е, седнал съм да уча. :unsure:
Между другото намерих трамвая в Обединеното кралство - 47 паунда.
MetroiD:
Още веднъж мерси на всички за инфото. Като пристигне тук, ще му мисля релси, превключватели, обръщалки и т.н. Но ме успокоява мисълта, че ще върви на НО релси, т.е. винаги ще се намери решение ;)
optron: Аз търся конкретно артикул 25155, в Hershey's разцветката, а него го има на много малко места, в Европа не видях някъде наличност. Та от US of A ще е явно.
optron:
25155 не го откривам в сайта на Бахман. Сигурен ли си в номера? Къде го има?
MetroiD:
Ето го; на сайта на Bachmann го няма, тъй като не го правят вече, бил е някакъв спешъл/ collector's edition и вече не се произвежда. По американските онлайн магазини обаче все още се намира - трудно, но не и невъзможно. Иначе в момента се правят само вариантите United Traction и коледния, като последният ми е една идея по-натруфен от нужното. Hershey's е точно със цветовата схема на трамваите от град Хърши от 20те години на миналия век, а на мен ми допада тяхната история, тъй че изборът не беше труден.
Ето различните изпълнения за сравнение:
optron:
Ясно, затова не съм го намерил значи.
Ами като пристигне трамваят и не можеш да се ориентираш какво да го правиш, обаждай се, ще го мъдрим ... :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия