Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

On30 - мащаб О на междурелсие НО

<< < (2/7) > >>

refil:
То си пише на първите реслси Code 100-демек взимаш си релси на Piko  и пей сърце  ;D :good:

IKAR:
Браво! Много хубаво си се ориентирал! Два часа не ми стигнаха да разгледам каталозите. Най-напред чест прави на фирмата, че пълните каталози са публикувани за свободно теглене. Е, който иска, ще си поръча хартиено копие срещу 8 долара. Не се сещам за европейска фирма, която да е направила това. Конкретно трамвайчето, като му гледам характеристиките, е чудесно! Аз също бих си го взел по-нататък, но първо ще изчакам ти да споделиш своите реални впечатления. Но друга ми беше мисълта. Колкото и да не им се иска на някои колеги, които смятат, че нашето хоби е аристократично, скъпо, за богати хора и на който не му уйдисва, да ходи да събира салфетки и кутии от цигари, това е поредното доказателство, че категорично не са прави. Ако разгледаме по-внимателно каталозите, ще видим, че американските локомотиви и вагони, дето ги наричаме "сандъци" и прочие, имат дори повече детайли и джвъчки от европейските. Това, че са коренно различни от тия, които сме свикнали да виждаме из Европа и у нас е отделен въпрос. Но гледайки цените, за пореден път се убеждаваме, че в САЩ стандартните модели струват поне на половина по-евтино от тези в Европа, същото се отнася и за цифровизираните със звук. А при по-високите категории за същите пари, които даваме за Роко, Флайшман или Брава, получаваме много повече детайли и функции - вътрешно осветление, възпроизведен салон и т.н. А в по-едрите мащаби, разликите и като цени, и като детайлност, са фрапантни. Преди известно време коментирахме една друга американска фирма - Arthean, когато колега донесе от САЩ перфектни модели на локомотив и двуетажни вагони. И при нея положението е същото. Е как тогава в Америка може да се произвежда и продава по-евтино и достъпно, а в Европа не? Или европейските фирми се управляват от абсолютни катили, за които ж.п. моделизмът не е нищо повече от крава, или ние сме будали, като държим изключително на немските и австрийски модели. Демек не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава. Е във втория случай сами сме си виновни, че си трошим главите и им пълним гушите. Същото се отнася и за немските/австрийски моделисти.

pach:

--- Цитат на: IKAR link=topic=2546.msg43536#msg43536 date=1278056086 ---.... Демек не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава. Е във втория случай сами сме си виновни, че си трошим главите и им пълним гушите. Същото се отнася и за немските/австрийски моделисти.

--- Край на цитат ---
:yes:
Именно! :yes:
Пък и е въпрос на гледна точка... ;D
От гледна точка на английският паунд :bb2:, европейските модели също са сравнително евтини. :lol:

А за аристрократизма не си прав - лафа произлиза не САМО заради цената на моделите, а заради всеобхватността на хобито (архитектура, ландшафт, електротехника, електроника, бояджийство, дърводелство, екс/ин-териор и всичко което се сетиш още) + най-голямата предимство , задвижването на този комплекс ги прави още по атрактивни.

Кой някога се  е занимавал със строежи, градоустройства,пътища, пощи, армия, крепости и т.н.???
Всички умни и развиващи своя ум хора, но не и обикновенния френски или немски селянин - той най-много бунт да направи за "общото дело". :spiteful:
 Или да открадне нещо за себе си ,
 подобно на днешните политици - нали не ги смяташ за аристократи!?!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПП. Ах, дааа...Икар имаш една качествена бира от мен по твой избор :yes:, когато напишеш нещо тук с положителна насоченост. :hi:
Само не ми казвай , че няма и хубава бира... :sarcastic:

MetroiD:
Хехе, така като гледам, ще имаме какво да си разправяме, като се видим - разбрах, че правите сбирки последният четвъртък от месеца, т.е. 29. юли? Имам доста неща да слушам, но пък и да разправям - че даже такива, дето може да ви заинтересуват на клубно равнище. Но за тях в детайли - по-нататък, като станат (още) по-ясни.

Колкото до Америка / Европа - факт е, че много неща в САЩ са по-евтини. В края на краищата там играят много фактори, сред които т.нар. economies of scale, потребителската психология (американецо обича от всичко по много), както и чистият размер на общия пазар. Затова винаги, когато някой тръгне да сравнява цените там и тук, трябва да се замисли, че паралелите просто не са на място, колкото и на нас, 'европейците', да не ни е приятен тоя факт. Пазарът там прави цените по-ниски, докато пазарите в Европа (щото никой не може да ме убеди, че е един общ...) вършат точно обратното. Което не значи автоматично, че там е потребителски рай де. Но това е безкрайна тема...

Щях да казвам - трамвайчето ще го взема; само уточнявам детайли, както и откъде да го заръчам. Ще го пробвам на наши НО релси (Piko, примерно) и се надявам да си тръгне без проблем. Ако не - тогава ще му мисля.

Gervasii:

--- Цитат на: MetroiD link=topic=2546.msg43575#msg43575 date=1278076063 ---Хехе, така като гледам, ще имаме какво да си разправяме, като се видим - разбрах, че правите сбирки последният четвъртък от месеца, т.е. 29. юли?
--- Край на цитат ---
правим срещи всеки четвъртък в ресторант "Терасата" на ул. "Цар Симеон" след 17-17,30 часа

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1674.0.html

и разбира се денят на отворените врати на клуб "Железопътен моделизъм - България" всяка последна събота на месеца, където сте доре дошли и двете сбирки разбира се

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/board,33.0.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия