Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

On30 - мащаб О на междурелсие НО

<< < (3/7) > >>

optron:

--- Цитат на: MetroiD link=topic=2546.msg43522#msg43522 date=1278026160 ---Това, че не споменаш проблеми с мощността, значи ли, че тя не би трябвало да е повод за притеснение?

--- Край на цитат ---
В случая да, макар че нищо конкретно не съм казал.
Релсите в НО могат да понесат ток, достатъчен да захрани десетина локомотива. Не без загуби, разбира се, но просто ти давам ориентация. А като това трамвайче сигурно ще могат и 20-на да вървят...
Проучи как стои въпросът с управлението му - аналогово ли е, цифрово ли е, за да знаеш какво ще ти трябва, за да го управляваш.

Икар, фактор за цените е и цената на труда. За пример ще ти дам BMW, които произвеждат някои от моделите си в Щатите. И то модели, които не са само за америкаския пазар. Това в добавка към разсъжденията на Метроида.

MetroiD:

--- Цитат на: optron link=topic=2546.msg43598#msg43598 date=1278085130 ---Проучи как стои въпросът с управлението му - аналогово ли е, цифрово ли е, за да знаеш какво ще ти трябва, за да го управляваш.

--- Край на цитат ---
Ъм... нямам идея :search: Споменах ли, че още съм гол и бос в жп моделизма... :/

Към края на това видео се вижда контролерът и т.н. - по това може ли да се съди?

optron:
Този контролер е аналогов, защото локомотивът е аналогов.
Кой точно артикул е този трамвай, да му прочета спецификациите?

MetroiD:

--- Цитат на: optron link=topic=2546.msg43605#msg43605 date=1278087477 ---Този контролер е аналогов, защото локомотивът е аналогов.
Кой точно артикул е този трамвай, да му прочета спецификациите?

--- Край на цитат ---
Мерси много за инфото!! Трамваят е артикул номер 25128 (или 25155 - друга разцветка, същият трамвай).

optron:
Намерих го. Много оскъдна информация, изобщо не ме ориентира. Лошо за сайта им! Не съм проверявал в каталога какво е написано.
Като за твоя случай май ще ти трябва едно такова устройство - http://www.bachmanntrains.com/home-usa/products.php?act=viewProd&productId=1542 То следи трамвая (или влак също) и обръща посоката, когато стигне някой край на линията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия