Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Saruman в ТТ

<< < (4/5) > >>

Жоро:
Оппааа...грешка! Извинявай брат, но младеж с площ с размери подобни на твоите мина вчера или оня ден през магазина и тЕ... сбърках! Надявам се не съм те засегнал! ...много... :blush2:
А иначе правилно си избрал ТТ-то. Щото на тая площ и един кръг няма да събереш в НО.
И за "габровец" си много ларш на стрелки :yes:
Успех в планирането! Не забравай, че хобито е за кеф, а не да си създава човек нерви :beach:

Saruman:
Помислих върху идеята на pach и след малко редене стигнах до 2 варианта, ще е един от двата. Ще помоля да ми помогнете да избера кой.
Вариант 1:

Вариант 2:

Best Ripper:
Първото е по-сложно за маневри, тъй като коловозите на товарната гара започват от средата на третия ти коловоз. Тоест, за да вкараш и изкараш влак в товарната гара, трети коловоз трябва да ти е напълно свободен. Докато на второто трасе такова презастъпване няма... Ама ти си определяш, зависи дали ще правиш много маневри в товарната гара или не.

Mixy:
На мен второто трасе ми допада :)

Saruman:
И на мене второто по ми харесва някак си по завършено изглежда. Предполагам и него ще изпълня някой ден.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия