Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на gzo в НО

<< < (5/19) > >>

Mixy:
Тунела ми се струва доста тесен - пробвал ли си портала с пътнически вагон?

pach:
Така прокаран релсовият път, без шумоизолираща подложка,
от дунапрен или корк, е толкова шумен при движение на влакове, че
кара да резонира (тоест усилва го поне три пъти) цялата плоскост.
А дали би искал да не чуваш нищо друго освен един силен шшшшшшшшшш-звук!?
Ефекта още един път ще се утрои (най-малко) след баластирането с каменна
баластра (която напоследък е по-модерната).
Още не е късно да направиш проби и да промениш нещата.
Ти най-добре знаеш какво правиш.
 ;D ;D ;D

gzo:
Според Ю.Ботев размера на портала за парна тяга е 7 на 5 (ако не се лъжа) и аз съм го спазил. Пътническите вагони минават без проблем. Ако височината на портала е по-висока ще трябва да се вдигне второто ниво на релсовия път, а от там и наклона му, което ще бъде непреодолимо.
Относно изолацията, мен шума не ме дразни. Колкото по шумно - толкова по ефектно  ;)

Vlado:
Помисли относно възможността някой ден да решиш да слагаш контактна мрежа. Тогава ще береш доста ядове по осигуряване габарит за нея. Този проблем лично мен сега ме блъска здраво в тиквата и на някои места по макета е почти невъзможно да се измисли каквото и да е, за да го разреша, защото някога, когато проектирах макета си, твърдо бях заявил, че няма да слагам контактна мрежа. Е, времената се промениха, моите намерения също и ей до къде я докарах.
Мисълта ми е, мисли в перспектива!

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=2593.msg49058#msg49058 date=1289468548 ---... Е, времената се промениха, моите намерения също и ей до къде я докарах.
Мисълта ми е, мисли в перспектива!

--- Край на цитат ---

Та можеше ли някой да повярва тогава, че ще има някога български електровози на модели!?!!!!
Да му мислят тези дето са в N и ТТ и сега казват "Ама аз не се интересувам от електровози!"
 :spiteful: :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия