Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на gzo в НО
gzo:
Мдааа, ще я оставя май. Смятам да пробвам първо по метода с груб ландшафт от стиропор, а върху него накиснати с лепило/гипс/Н20 парцали или хартия.
Тревата е ясна !
Относно храстите имам една стара гъба за баня с абсолютно същия строеж като този на шоколадите LZ. Ще я накълцам на ситно и ще пробвам да имитирам конрадските храсти. :spiteful: Пък ако не стане, тогава ще му мисля.
Ето снимка на строежа на гъбата
:this:
toniemi:
--- Цитат на: gzo link=topic=2593.msg44511#msg44511 date=1279645290 ---Мдааа, ще я оставя май. Смятам да пробвам първо по метода с груб ландшафт от стиропор, а върху него накиснати с лепило/гипс/Н20 парцали или хартия.
--- Край на цитат ---
Въобще не кисна нищо,пресечен гипс,за да стяга по-бавно и директно обмазвам с ръка върху стиропора.Става много здраво и лесно си оформяш терена.
п.п.Може в част от гипса да натрошиш стиропор като скали.
pach:
Дунапрена го накъсваш на "бучки захар" (по големина) и го "смилаш" в кафемелачка или миксер (според едрината която искаш).
Изчисли ли си наклоните?
После да няма "хър-мър" ...що не ми казАхте!!!
(или да се сърдиш като Батегойко ;))
:sarcastic:
gzo:
Работата по макета продължава !
В момента ударно се работи по скалния ландшафт. Всички тераси (нива) ще бъдат отсечени по този начин...
gzo:
Скалния ландшафт е завършен ! (поне в тази част на макета)
Релсовия път е прокаран. Предстои баластиране, озеленяване, и застрояване.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия