Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на gzo в НО
pavel75:
Не съм чак спец в тая област, ама май трябва да дадеш малко разяснения
- сигурно става въпрос за бг сигнализиция
- обикновенна или скоростна ако е бг
Виж този сайт на Тошко:
http://bgrail.info/site/index.php?page=3
може да ти помогне много
gzo:
Да, сайта на колегата е много добър, но материята е специфична и колкото и добре да е описано, за пълен профан по сигнализацията, какъвто съм аз пак има риск от осиране на нещата.
Обаче май направих грешка, че пуснах схемата с молбата за помощ баш на 18 април, защото тогава се развихриха форумните страсти около въпроса за форума "two beer, or not two beer" и мерака за форумно хортуване на колегите отиде изцяло там и за нула време се намахаха 10 страници с никому ненужна плява, в същото време чисто моделистите въпроси си стоят в забрава ....
Извинявам се за отклонението, но с него отговарям на всички колеги, които на ЛС ме питат какво ново около макета и защо пускам снимки от него вече изцяло на ЛС.
mitko0888:
Не съм професионално свързан със сигнализацията, но на няколко пъти съм се сблъсквал лично с въпрос като твоя. И донякъде сигнализацията и въобще автоматизацията на влакчетата по макетите са ми слабост...
Все пак наистина трябва да конкретизираш - бг сигнализация, или на някаква друга администрация. Или просто искаш да имаш светофари (които и у нас, и в Русия всички умират да наричат светофори).
Това последното според мен си е най-добре за един макет, освен ако не го правиш наистина както си го прави Тодор. При него (истиска сигнелизация), има достатъчно място (разстояние) от стрелките до входния светофор, както и достатъчно разстояние за ПС преди входния. При теб виждам тунели на доста късо разстояние от стрелките, така че бих предложил по едно светофорче на входа от двете страни на гарата. Разбира се трябва да си избереш - дали да сложиш комбиниран (по обикновена сигн.) - на мен ми харесват най-много, спомените ми от пътувания с влакове са само с такива сигнали. Тогава ще ти трябва и елементарен изходен светофор с две светлини - червена и зелена. На входните обаче ще имаш поне зелено/жълто/червено плюс две жълти/две зелени. Бялата може да си я спестиш. Ще получиш и няколко различни състояния: червено, зелено/жълто, жълто/зелено, жълто/жълто, зелено/зелено.
Може да си избереш и скоростна сигнализация. По четири лампи на всеки светофор - и на входните, и на изходните.
Може и да си измислиш входен светофор - например само три светлини - зелено/жълто/червено. Изходни - поне две - зелено и червено.
Следващ много важен въпрос е как искаш да си караш влаковете и да си светваш лампичките?
Това също е определящо въобще за схемата на целия макет и за неговото опроводяване с жиците.
Един вариант е да си ги щракаш напълно независимо от положение на стрелки, возила и т.н. Т.е. с едно ЦК ключе (две или три позиционно) си сменяш съм светлините, сам си щракаш стрелките и си пускаш и спираш влаковете. С ключета си захранваш коловозите. Няма диоди, изолирани участъци и т.н.
Има и вариант да си нареждаш маршрути, ясно е къде е даден добър пример във форума, при което пак имаш варианти - ще спазваш ли заетост на участъци, други наредени маршрути и т.н. Или просто с едно - две ключета ще превключваш всички стрелки по трасето и ще си нареждаш маршрута. След това си караш влаковете ръчно.
Има и вариант, който май е единствен във всички моделистки книги, но според мен е най-далече от реалността и от моделизма. Да си направиш светлините, стрелките и заетостта да ти управляват влаковете. Т.е. да сложиш изолирани участъци и др. подобни, само и само да не стане катастрофа. Такива неща ми харесват само по изложби и моделистки магазини, влаковете сами си тръгват, спират, превключват, изчакват се. Ти само седиш и ги гледаш. Правил съм разни елементарни релейни схеми с контактите и релетата на Пикото, стават доста сполучливи, но за домашен макет мен не ме кефи.
Ако искаш да направиш нещо, което да отговаря на реална организация на движението, няма да можеш да направиш и едно кръгче по макета. Най-малкото защото няма да можеш да му наредиш навсякъде "зелено". Освен ако не си направиш и автоматично нареждане на маршрутите, което е друга тема.
Напиши нещо по поставените въпроси, как си представяш макета, т.е. как си представяш твоето участи в карането на влакове, и мога да предложа и по-конкретни схеми.
fpk1999:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=2593.msg77154#msg77154 date=1335106642 ---...светофари (които и у нас, и в Русия всички умират да наричат светофори)...
--- Край на цитат ---
......... :stop: :stop: ::) ..........
gzo:
Благодаря на Митко и Венци за отлененото време за отговори с което общо взето придобих някаква представа какво ще правя. Благодаря момчета :hi:
Принципно сигнализацията никога не ме е впечатлявала доколкова, че дори да се напъна да разчитам информацията, която се подава от нея. Нямам нито времето, нито интереса да се задълбоча дотолкова, че да познавам светлините, така както ги познават и професионалните ЖПейци. Към горното трябва да отбележа и че по-принцип не си падам много по жичкаджийската работа и гледам да я избягвам доколкото мога, така че да се огранича само до ементарните връзки: токоизточник-прекъсвач-консуматор. Висчко това обаче е за сметка на по-голямото внимание, което отделям за ландшафт, озеленяване, декорации, имитации и т.н.
И така излиза, че ми трябва най-обикновенна нашенска сигнализация, без никакви допълнително усложняващи скоростни сигнализации, подсигурителни щуротии и прочее педантичости. Колкото по-просто и семпло, толкова по-добре, иначе наистина както каза и Венци ще стане грозна плетеница от светофари пръснати през няколко сантиметра. Дори за да стане още по разчистено на мен ми се ще сигналите на проходните 3 коловоза да за изпълнени с наземни лампи по тертипа на гара Дупница http://www.railwaymodeling.com/gallery/displayimage-lastup-0-0.html
Доколкото схващам ще трябва да поставя задължително по 2 светлини от двете страни на всеки един проходен коловоз 3х2=6
И отделно от това по един входен и един изходен светофор и на двете страни на гаровия раьон т.е още +4 светофора или общо 10 двусветлинни светофора + маневрения за глухия 1-ви к-з.
За съжаление от схемата не става представа за реалното разположение на коловозите, но всъщност първите входни стрелки са на сантиметри след изходите на тунелите и дори там да поставя входни светлити то те няма да се виждат от наблюдателя на макета, защото ще са с гръб към него. Тогава идва и въпроса дали въобще да поставям входни светлини щом никой освен "машиниста" на влакчето няма да ги вижда как светят ? А може да се поставят само бутафорни светофори, колкото да стърчи там нещо, както би трябвало да е в рИалността ?! Не ми се ще !
Относно въпроса за управлението на светлините, ако горните ми размишления не са тотално сбъркани, то смятам да ги изпълня и тях по-най-елементарния начин. Ще поставя по един двоен ЦК ключ на всеки един проходен коловоз с който едновременно хем да изолирам хем да сингализирам съответния участък, а изходните (защото както казах по-горе не планирам входни) на гарата да се командват отделно и те с 1 общ ключ. Червено ще свети само на изолираните участъци, когато по тях не тече напрежение и нищо не се движи. Зелено ще е само за коловоза под напрежение по който ще мине влака. Ако нещо бъркам сега е момента за корекции...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия