Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Английска стрелка

<< < (8/13) > >>

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=2633.msg47058#msg47058 date=1286969110 ---.......
Но така и не разбрах - "двоен бретел"!?!?!!!????
.....

--- Край на цитат ---

Аз също искам да питам каква е разликата между бретел и двоен бретел. Дали има въобще такава.
Според мен когато има възможност за преминаване от едната линия към другата, но само в едната посока (ес образно) - е бретел, а когато има възможност от двете посоки на движение на влака да се смени линията (две ес образни) е двоен бретел.
Така ли е?

bdz43r:
Бретела е две S-ови връзки една върху друга (това на втората снимка).
Двоен бретел като понятие няма.
Кръстовидна стрелка с радиус на отклонението 300 м и външни езици на гара Луковит: http://bgrail.info/photos/14.11.2009-Teteven/IMG_2151.JPG

pach:

--- Цитат на: topalov link=topic=2633.msg47068#msg47068 date=1286976919 ---...
Айде сега някой да метне снимка и на беселер 1:1 в български участък и да имаме вече много снимки по темата!  :drinks:

--- Край на цитат ---

Ето чеТТник  :pioneer: :pioneer: :pioneer:

Това е разклонение "BESELER" - на гара Захарна фабрика!!!
 :yes: ;D

Май си изкарах за една бира!? :drinks:

Adrian:

Снимките ,които показвам ,са на Saruman , locforum :)

Червен бряг :

topalov:
И аз за това говорех... красота с езици... вече темата със снимки е запълнена... няма какво повече да се покаже по заглавието...
Оттук насетне следват коментари за грехове и тегоби на подвижния състав върху тези съоръжения в мащаби 1:160, 1:120, 1:87 и т.н.

А професионалистите да се изкажат за движението на мащаб 1:1 през тези съоръжения! Моля!
Определено при тази с външните езици скоростта е по-висока от другите!

За участвалите в снимките- бира, за другите- картофи!
Благодарности за снимките на: Адриан (и Саруман), Тошко и Пламен!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия