Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Английска стрелка
pach:
Това е ясно, но Христо бретела му ще е (или май Е) с английски (или беселер) стрелки та за това хортуваме.
Но така и не разбрах - "двоен бретел"!?!?!!!????
То май си е един модел? :scratch_ones_head:
;D ;D ;D
topalov:
Ако колегата ХРИСТО е стъргал, рязал, пилил и заварявал... ОК, може и такъв да е! Но едва ли някой продава!!! такъв! Аз съм замислил нещо подобно, ама със сигурност няма да е с английски, а ще бъде с РУСКИ двойно кръстати стрелки :spiteful: тип БЕСЕЛЕР. :drinks:
Adrian:
Червен бряг
а това е случая на Христо ? ->
pach:
--- Цитат на: topalov link=topic=2633.msg47064#msg47064 date=1286974490 ---Ако колегата ХРИСТО е стъргал, рязал, пилил и заварявал... ОК, може и такъв да е! Но едва ли някой продава!!! такъв! Аз съм замислил нещо подобно, ама със сигурност няма да е с английски, а ще бъде с РУСКИ двойно кръстати стрелки :spiteful: тип БЕСЕЛЕР. :drinks:
--- Край на цитат ---
Ако говориш за бретел с четири разклонения и кръстовище (както го описа Тодор :hi:) отдавна се произвежда и продава от Тилиг в ТТ!!!
Не знам каква му е цената при Жоро, но в бея всяка седмица е на 79 евро :wacko:.
Виж ако е с подобрение (подобрен бретел - BG) с две от който и да е модел разклонения обсъждани тук - това си е вече суперско изпълнение!!!
;D ;D ;D
ПП.Май някой не е разбрал, че тук обсъждаме не бретела, а два вида по-сложни от обикновенните разклонения - английското и беселера...То и темата така си се казва. :dirol:
topalov:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2633.msg47065#msg47065 date=1286975318 ---Червен бряг
(Image removed from quote.)
а това е случая на Христо ? ->(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Това, което Адри показва е английска класическа на първата снимка и бретел на втората...
Айде сега някой да метне снимка и на беселер 1:1 в български участък и да имаме вече много снимки по темата! :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия