Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Български локомотив серия 01. от FULGUREX

<< < (7/28) > >>

Vlado:
Ще е много скъп модел, няма спор! И ще е по джоба на малцина и в това няма спор. Но... да го погледнем от добрата му страна - предстои да излезе на пазара модел на един от най-хубавите ни парни локомотиви, при това произведен от месингова фирма. И ако това не е новина, здраве му кажи! :)

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=2646.msg45564#msg45564 date=1283241037 ---Ще е много скъп модел, няма спор! И ще е по джоба на малцина и в това няма спор. Но... да го погледнем от добрата му страна - предстои да излезе на пазара модел на един от най-хубавите ни парни локомотиви, при това произведен от месингова фирма. И ако това не е новина, здраве му кажи! :)

--- Край на цитат ---

Това е пьтя, истината и ...живота!
Без салфетки няма да се мине...но това все пак е "FULGUREX"!!!!!!!! :hi:
Идеята на Владо е много навременна! :good:
 :clapping: :clapping: :clapping:

XRISTO:
Ехеее, та за 2 бонбона ще си взема такъв модел - http://www.fashion.bg/fashion-images/hr_hlebarova01.jpg
...пък ако ще да е за една нощ само...пак си струва.  :spiteful:
Ако е над 300 кинта - не го ща, и без това не ми е в администрацията, а както виждам, черният ще е втора епоха.Зеленият не ме кефи, не ми изглежда естествено.  :music:

Vlado:
Тоя модел горе ще ти смъкне много повече от цената за лока, тъй че внимавай какво си пожелаваш...  :dirol:

IKAR:
Да не говорим, че кой знае къде се извършва производството та ако ще и която и да е фирма да е..Ако някой твърди, че се правят в Швейцария, да ходи да ги разправя тия работи на баба ми. Колкото известните ножчета всъщност са "швейцарски". То и Бемо-то уж беше такова, ама друго се оказа после. Не сме вчерашни, че да не знаеме, че от години хамалска работа в развитите държави не се извършва. Да не го правят от волфрам случайно? А салфетки със сигурност нема да има. Всъщност може да има под формата на опаковъчен материал, но за нещо друго - абсурд.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия